Ομολογεί φρίκη ο Τζιωνής:"Παθκιά παθκιά"-Πάλεψε με 60χρονο

Τα όσα τρομακτικά εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου και Σεργίου ομολογεί σε γραπτή του κατάθεση ο Λοίζος Τζιωνής. Ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που σκότωσε το άτυχο ζεύγος το βράδυ της 18ης Απριλίου. Στοιχεία της κατάθεσής του αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Πολίτης.

Ο 33χρονος επιβεβαιώνει ότι ήταν υπό την επήρρεια κοκαίνης προτού μεταβεί στην Ζαλόγγου ενώ περιγράφει πως παρακολουθούσε το σπίτι από απέναντι πολυκατοικία.

Το βράδυ εκείνο είχε συναντηθεί στο σπίτι του με τον 22χρονο Χατζηξενοφώντος με τον οποίο αργότερα πήγαν στο σπίτι. Εκεί

όπως αναφέρει το δημοσίευμα έκανε στην παρουσία και των άλλων δυο κατηγορούμενων (ετεροθαλή αδελφού και συμβίας) ένα σχεδιάγραμμα με τον ίδιο να δηλώνει ενώπιον όλων ότι ξέρει το σπίτι «παθκιά παθκιά».

Μαζί του πήρε το μαχαίρι, το ρόπαλο, ένα τάμπλετ, το ξίφος, ένα ζευγάρι αθλητικά και έναν σκύλο. Ο ίδιος πέτυχε είσοδο από το παράθυρο του μπάνιου που ήταν μισάνοικτο. Σκαρφάλωσε μέχρι εκεί από την κληματαριά η οποία βρίσκεται στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο είδε την 59χρονη Ντίνα Σεργίου και η καρδιά του όπως είπε «ήταν έτοιμη να σπάσει». Η άτυχη γυναίκα έβγαλε μια κραυγή και τότε ήταν που την άκουσε ο σύζυγός της ο οποίος ανέβηκε να δει τι συμβαίνει. Με τον 60χρονο δηλώνει ότι «ψευτοπάλεψε» και του κατάφερε τόσα τραύματα επειδή «ένιωσε απειλή», όπως είπε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τζιωνής το παιδί εκλιπαρούσε για τη ζωή του και άκουσε όλα όσα εκτυλίχθηκαν και του έλεγε να πάρει ότι θέλει απ’ το σπίτι. Ο Τζιωνής συμβούλευσε το παιδί να βρει τρόπο να δραπετεύσει, από το κελλάρι όπου προηγουμένως το είχε κλείσει. Είναι το σημείο όπου ο 33χρονος οδηγεί το παιδί στην κουζίνα προκειμένου να ανοίξουν στον 22χρονο Χατζηξενοφώντος που περίμενε έξω.

Ο Τζιωνής με το που πέτυχε είσοδο πήγε στο δωμάτιο που πίστευε ότι ήταν το χρηματοκιβώτιο αλλά διαπίστωσε ότι «όλα ήταν ξιμπαρρωμένα». Ο Τζιωνής ήξερε το σπίτι και είχε πάει κι άλλες φορές στο παρελθόν αφού ως αλουμινιτζής που ήταν είχε πάει να βάλει σίτες στα παράθυρα του σπιτιού. Έμαθε για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου το οποίο η οικογένεια δεν είχε πλέον, όταν ο 60χρονος του ζήτησε να του βάλει κάτι βίδες τότε, το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα