Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ραντζέλοβιτς, δύσκολα ο Ραφίνια

Χωρίς τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και πιθανότατα τον Ραφίνια, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Τα προβλήματα αυξάνονται μέρα με την μέρα για τον Ολυμπιακό,

ο οποίος εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική του Champions League δεν θα έχει ούτε τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στην σύνθεσή του. Όπως ενημέρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της press conference την παραμονή του αγώνα με τον αγγλικό σύλλογο, ο νεαρός εξτρέμ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έμεινε εκτός αποστολής.

Έτσι, προστέθηκε στα -ήδη πάρα πολλά- προβλήματα των ερυθρολεύκων, οι οποίοι περιμένουν τις επόμενες ώρες να δουν αν θα υπάρξει ανατροπή στο θέμα του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο δεύτερο μέρος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε πρόωρα, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την μονομαχία με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού αυτό δεν είναι απολύτως δεδομένο.

"Με τον Παναθηναϊκό είχαμε δέκα απουσίες. Τώρα ο Λαζάρ (Ραντζέλοβιτς) θα είναι σίγουρα απών και πιθανότατα ο Ραφίνια, έχουμε ακόμα ένα 24ωρο να δούμε", δήλωσε χαρακτηριστικά για τους δύο παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πηγή:sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα