Ολυμπιακός: Σήμερα στην Ελλάδα ο Μπακαμπού

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία σημαντική μεταγραφή ο Ολυμπιακός, με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/9). 

Μεταγραφικός “πυρετός” στο μεγάλο Λιμάνι λίγο πριν παρέλθει η deadline της 15ης Σεπτεμβρίου. Τη στιγμή που βρίσκεται ήδη στη χώρα μας ο Χάμες Ροντρίγκες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές, ακόμα μία -τουλάχιστον-

αύξηση αναμένεται εντός της ημέρας. 

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα ο Σεντρίκ Μπακαμπού για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με τη Μαρσέιγ και θα αποκτήσουν τον 31χρονο Κονγκολέζο επιθετικό με κανονική μεταγραφή με τον παίκτη να υπογράφει πιθανότατα διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Μπακαμπού δεν βρισκόταν άλλωστε στα βασικά πλάνα των Γάλλων (μέτρησε 3 συμμετοχές ως αλλαγή) και είχε μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. 

Ο έμπειρος στράικερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σοσό, για να ακολουθήσουν οι Μπούρσασπορ, Βιγιαρεάλ και Beijing Guoan. Οι Κινέζοι μάλιστα είχαν δώσει περί τα 40 εκατ. ευρώ πριν 4,5 χρόνια για να τον αποκτήσουν από τους Ισπανούς!

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα