Ολυμπιακός: Παρουσίασε Χρύση Μιχαήλ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 04 Σεπτεμβρίου στις 12.00 δημοσιογραφική διάσκεψη στο οίκημα του Ολυμπιακού Λευκωσίας για παρουσίαση του νέου προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, κύριου Χρύση Μιχαήλ, καθώς επίσης και για ανάλυση των στόχων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κύριος Κώστας Σεραφείμ, αφού ευχαρίστησε τον μεγάλο κόσμο του

Ολυμπιακού για την ουσιαστική ανταπόκρισή του στο οικονομικό κάλεσμα για άρση της απαγόρευσης μεταγραφών, παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας, κύριο Χρύση Μιχαήλ, και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας περιόδου, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην Α Κατηγορία. Ο κύριος Σεραφείμ αναφέρθηκε επίσης ονομαστικά στις μεταγραφές της ομάδας, εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού θα είναι φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Ο νέος προπονητής της ομάδας κύριος Χρύσης Μιχαήλ, παρουσιάστηκε βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της φετινής χρονιάς με την άνοδο στην Α Κατηγορία. Ανέφερε ότι θεωρεί μεγάλη του τιμή το γεγονός της συνεργασίας του με ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Κύπρου, και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται έτοιμη σε κάθε αγωνιστική και να ανταποκρίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα, με μόνο στόχο την νίκη.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός Νίκος Νικολάου, ο οποίος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μίλησε για το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια και δεσμεύτηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε αγώνα.

Τέλος στην δημοσιογραφική διάσκεψη ανακοινώθηκε ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Προμαχώνα για παρουσίαση του νέου ρόστερ της ομάδας.

Γραφείο Τύπου,
Ολυμπιακός Λευκωσίας

Keywords
Τυχαία Θέματα