Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι προπονητές και η απόφαση που δεν θα αργήσει να έρθει

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Σρέντερ και τον Γκατούζο, καλοβλέπουν τον Μαρτίνες και τον Ρεμπρόφ και έχουν στα υπόψη τον Μαρς και έναν – δύο ακόμη προπονητές. Σύντομα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η υπόθεση της πρόσληψης του νέου προπονητή που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην επόμενη ημέρα είναι λογικό και αναμενόμενο να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φίλων της πειραϊκής ομάδας, από τη στιγμή που χάθηκε ο τίτλος στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να επιστρέψουν

στις νίκες, στον αγώνα με τον Βόλο (Κυριακή 30/4, 20:00) και να διασφαλίσουν τις τελευταίες αγωνιστικές την τρίτη θέση που, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να τους δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, διαφορετικά θα συνεχίσουν στο Conference League.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, το ζήτημα του προπονητή, αυτό που έχει σημασία πάνω απ' όλα είναι να γίνει η κατάλληλη επιλογή, κι ας αργήσει μία εβδομάδα ή δέκα μέρες η ανακοίνωση πρόσληψής του. Είναι προτιμότερο ο Ολυμπιακός να έχει εξετάσει ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους, περιορίζοντας όσο τον δυνατόν περισσότερο το όποιο ρίσκο, παρά να ληφθεί κάποια απόφαση γρήγορα που δεν θα είναι η ενδεδειγμένη για την κατάσταση που βρίσκεται τούτη την ώρα η πειραϊκή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει διαμορφώσει τη λίστα με τους προπονητές που τον απασχολούν και συζητάει μαζί τους, υπάρχουν και μία δύο επιπλέον περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και στον κατάλληλο χρόνο θα παρθεί η απόφαση. Όλα δείχνουν ότι στο επόμενο δεκαήμερο ή δεκαπενθήμερο, οι ερυθρόλευκοι θα είναι σε θέση να ανοίξουν τα χαρτιά τους δίνοντας το στίγμα τους ενόψει της νέας περιόδου.

Η πειραϊκή ομάδα συνεχίζει τις επαφές της έχοντας στοχεύσει σε πέντε μέτωπα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είναι αυτά του Ολλανδού Άλφρεντ Σρέντερ, του Αργεντινού Ντιέγκο Μαρτίνες, του Ουκρανού Σεργκέι Ρεμπρόφ, του Ιταλού Τζενάρο Γκατούζο και του Αμερικανού Τζέσι Μαρς. Πιθανό, να υπάρχουν ένα δύο ακόμη, τα οποία να "τρέχουν" παράλληλα, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει κάτι.

Σχετικά, με τους παραπάνω προπονητές, οι τρεις είναι ελεύθεροι αυτή τη στιγμή (οι Σρέντερ, Γκατούζο, Μαρς) που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευση, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορούν να έρθουν στην Αθήνα για διεξοδικές συζητήσεις -όπως συνέβη με τον Ολλανδό τεχνικό-, ενώ οι άλλοι δύο εργάζονται, ο μεν Ρεμπρόφ στην Αλ Αϊν (τελειώνει το συμβόλαιό του τον επόμενο μήνα) ο δε Μαρτίνες στην Τίγκρε (δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβριο).

Ωστόσο, στις υποθέσεις των προπονητών, τα συμβόλαια μπορούν να σπάσουν από τη μία στιγμή στην άλλη και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Μαρτίνες, αλλά και για πολλούς ακόμη τεχνικούς (σε αρκετές περιπτώσεις προβλέπεται buy out). Αυτή την ώρα, πάντως, είναι όλα ανοιχτά στις πέντε παραπάνω υποθέσεις προπονητών, ενώ σε ορισμένες εξ΄ αυτών οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να είναι πιο προχωρημένες και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: Sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός,olybiakos