«Ολυμπιακός και Μπέρμιγχαμ για Πέδρο Μαρτίνς»

Ο Πορτογάλος, Πέδρο Μαρτίνς, είναι ένας από τους προπονητές που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τον πάγκο του όπως αποκάλυψε το SDNA, με την O' Jogo να τονίζει την Τρίτη ότι πέρα από τους «ερυθρόλευκους» έντονο ενδιαφέρον δείχνει για τον 46χρονο τεχνικό και η Μπέρμιγχαμ.

Έχει ήδη αποκαλυφθεί ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πέδρο Μαρτίνς, τον 46χρονο

τεχνικό της Γκιμαράες. Ο Πορτογάλος με το καλό όνομα στο εγχώριο ποδόσφαιρο και ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές πορείες με τις ομάδες του τα τελευταία χρόνια, είναι ένας από τους τεχνικούς που «αρέσουν» στους πρωταθλητές Ελλάδας και ο οποίος πληροί πολλά από τα κριτήρια που έχουν θέσει για τον επόμενο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, οι Πειραιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους. Όπως τονίζει η πορτογαλική O' Jogo την Τρίτη, για τον Μαρτίνς ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μπέρμιγχαμ ως αντικαταστάτη του Χάρι Ρέντναπ ενόψει της επόμενης Championship. Επιπλέον, οι Πορτογάλοι κάνουν αναφορά και στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως πρόσφατα κάθισαν στον πάγκο του οι Πάουλο Μπέντο και Μάρκο Σίλβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα