Ολυμπιακός για Κουτσοκούμνη: ''Δημόσια δήλωση-απολογία''

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας κρίνει την πράξη του προέδρου της ΚΟΠ να αγωνιστεί με φανέλα της Τουρκικής Δημοκρατίας σε φιλικό αγώνα που διοργάνωσε η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στα πλαίσια συνάντησης ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών, μακράν πέραν των όρων εντολής που έχει ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η παρουσία του κυρίου Κουτσοκούμνη στον συγκεκριμένο

χώρο γινόταν υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Ομοσπονδίας και οι πράξεις και ενέργειές του όφειλαν να είναι σε συμμόρφωση και συμφωνία με την αντίληψη των σωματείων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία και τα οποία στην συνάντηση αυτή εκπροσωπούσε.

Από την γενική κατακραυγή των σωματείων, καθίσταται σαφές ότι η απόφαση του κύριου Κουτσοκούμνη όχι μόνο δεν είναι σύμφωνη με την στάση των σωματείων της ΚΟΠ, αλλά αντιθέτως προκαλεί το δημόσιο αίσθημα για λόγους αυτονόητους.

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας, ενός σωματείου το οποίο έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τον τουρκικό επεκτατισμό και εθνικισμό, καλεί τον κύριο Κουτσοκούμνη όπως προβεί άμεσα σε δημόσια δήλωση-απολογία. Σε περίπτωση κατά την οποία ο κύριος Κουτσοκούμνης δεν προβεί σε δημόσια απολογία, το σωματείο μας, σε συντονισμό με τα άλλα σωματεία της ΚΟΠ, θα εξετάσει άλλους μηχανισμούς αντίδρασης, συμπεριλαμβανομένης και της άρσης της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπο του κύριου Κουτσκοκούμνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα