Ολυμπιακός: Εσκριμπά το φαβορί!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ο Φραν Εσκριμπά είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Καθοριστικές εξελίξεις στο θέμα – προπονητής αναμένονται την Παρασκευή στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας και σε πρώτο πλάνο έχει περάσει το όνομα του Φραν Εσκριμπά.

Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από την Έλτσε την Πέμπτη, αυτόματα οι συμπατριώτες του τον στέλνουν στο λιμάνι έτσι ώστε να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους».

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια να φτάσει σε συμφωνία με τον Εσκριμπά είχε και επαφές με τον Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί τον Ισπανό κόουτς, με τον οποίο κάνει δουλειές τα τελευταία χρόνια. Η περίπτωση του Εσκριμπά, λοιπόν, αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως νο1 στη λίστα των Πειραιωτών, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ονόματα ως εναλλακτικές που μπορούν να ενεργοποιηθούν αν δεν κλείσει το θέμα θετικά με τον Ισπανό. Σε κάθε περίπτωση, την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το θέμα του προπονητή και δεν αποκλείεται να «κλείσει» και ο «εκλεκτός» των «ερυθρόλευκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα