Όλτρα: «Θα είναι πολύ σημαντικό αν κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ γιατί...»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λουίς Όλτρα, μίλησε σε διάσκεψη Τύπου ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (22/10, 20:00) στο ΓΣΠ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:

• Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα του Φερέρα προς τους Ομονοιάτες! (Φώτο)

• Βίντεο: Χαμός με επεισόδια, εικόνες ντροπής!

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Αύριο έχουμε ένα ακόμα

μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ακολουθεί και μεγάλη εβδομάδα για εμάς, με το δύσκολο παιχνίδι με τη Ντιναμό αλλά συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

Από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 6αδα αυτή τη στιγμή, η ΑΕΚ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ. Είναι αυτό κάτι που τον προβληματίζει; «Αυτό που με ανησυχεί είναι το ότι δεχόμαστε γενικότερα γκολ, δεν με αποσχολεί ιδιαίτερα ο αριθμός τερμάτων».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο ΓΣΠ: «Πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, γιατι είναι ένα ντέρμπι και είναι σημαντικό και για τον κόσμο μας. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση. Θα έχουμε και έμεις τον κόσμο να μας υποστηρίζει. Ο αντίπαλος είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους. Περιμένουμε υπέροχη ατμόσφαιρα, αλλά μας αρέσει. Όλοι θέλουν να κερδίσουν σ' αυτό το ντέρμπι».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ: «Είναι καλή ομάδα, έχουν καλό προπονητή, είχαν καλό προπονητή. Δεν είναι ίδια ομάδα αλλά έχει παρόμοια στοιχεία. Έχει καλούς παίκτες, καλό ρόστερ και έχει μεγάλο κίνητρο. Η αλλαγή προπονητή το κάνει πιο δύσκολο. Προέρχεται από νίκες. Εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για το ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ με πολύ σημαντικές επιστροφές όπως οι Άνταμ Γκιούρτσο, Ιμάτ Φαράζ και Κάσας). Το σχόλιό του: «Χαρούμενος που επέστρεψαν οι παίχτες μας, είναι παιδιά που μας έλειψαν. Τώρα ουσιαστικά ο μόνος που θα λείπει είναι ο Σανχούρχο. Θα πρέπει να πάρω την επιλογή για το ποιοι θα παίξουν αύριο προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Για την ομάδα που διαθέτει ο ΑΠΟΕΛ: «Πολύ καλή ομάδα, πιέζει ψηλά και με ταχύτατους παίκτες στα άκρα. Όπως οι Σαρφό, Εφραίμ, Μπλουμ, Κβιλιτάια. Αμύνονται σωστά και είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλιώς θα είναι δύσκολο. Επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα