Όλτρα: «Το αυριανό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης με την Ντίμπρο και την ΑΕΚ να έχει στα υπέρ της το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-1).

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι, μέχρι τώρα στην πορεία μας λέγαμε τα ίδια, όμως για μένα το αυριανό είναι το πιο σημαντικό που δώσαμε μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να έχουμε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, θα πρέπει να δουλέψουν και οι ποδοσφαιριστές για να τα καταφέρουμε. Να βελτιωθούμε

και να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, ώστε να έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σημαντικό για όλους και ο κόσμος θα πρέπει να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νικόλας Εγγλέζου.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Ντνίπρο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ τους ποδοσφαιρισρτές της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Νικόλας Εγγλέζου.

«Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι το επόμενο. Είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, όπως και στα προηγούμενα ΠΑΙΧΝΊΔΙ. Έχουμε πίστη και μπορούμε να γράψουμε ιστορία γι' ακόμη μία φορά», δήλωσε ο αριστερός μπακ των Λαρνακέων.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλτρα,oltra