Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Φαίδωνος για την βόμβα

Ολοκληρώθηκε η γραπτή κατάθεση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στον Αστυνομικό Σταθμό Πάφου σε σχέση με την υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης κατά του οχήματος της μητέρας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιεχόμενό της αναμένεται να διερευνηθεί «υπεύθυνα και με σοβαρότητα» από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου.

Εν τω μεταξύ, πολλά πρόσωπα έχουν μεταβεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση στο πλαίσιο των ερευνών.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ

για τις εξελίξεις, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης απάντησε ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, για την οποία έχει ήδη δώσει σχετικές οδηγίες ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, όλα τα θέματα και οι πληροφορίες εξετάζονται με κάθε σοβαρότητα.

Σημειώνεται πως σε χθεσινές του δηλώσεις, ο Δήμαρχος Πάφου είχε εκφράσει την ελπίδα όπως το συντεταγμένο κράτος και η συντεταγμένη πολιτεία δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο για να εξιχνιάσουν αυτή την άνανδρη πράξη, αλλά και για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν ούτε ανθρώπους, αλλά ούτε και ένα κράτος να το απειλούν και να το φιμώνουν με αυτό τον τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα