Ολοκλήρωση εκστρατείας συλλογής γραφικής ύλης ΠΕΟΜ

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συλλογής γραφικής ύλης, που διοργάνωσε η ΠΕΟΜ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΕΟΜ, καταλαβαίνοντας ότι ο τόπος μας περνά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, όπως επίσης και αρκετοί συμμαθητές μας βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αποφάσισε με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να προχωρήσει στην έμπρακτη στήριξη των συμμαθητών μας και των οικογενειών τους.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, η ΠΕΟΜ προχώρησε από τις 23 Ιουνίου

μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου στη συλλογή γραφικής ύλης. Μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες μας, καταφέραμε να μαζέψουμε μια μεγάλη ποσότητα από γραφική ύλη. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια για συλλογή γραφικής ύλης για μαθητές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους συμπολίτες μας, που από το υστέρημα τους πρόσφεραν στην εκστρατεία μας, ξέροντας πόσο δύσκολοι καιροί είναι. Σίγουρα αυτή μας η προσπάθεια δεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά ανακουφίζει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μετά την ολοκλήρωση της εκστρατείας το υλικό παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στα Επαρχιακά Γραφεία Μέσης Εκπαίδευσης, όπου από μέρους τους θα διοχετευθούν σε συμμαθητές Γυμνασίων και Λυκείων όλων των Επαρχιών.

Παράδοση γραφική ύλης στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων, Κοφίνου

Ως ΠΕΟΜ δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό τον ανθρώπινο πόνο που εξελίσσεται στη περιοχή μας. Μέρος της γραφικής ύλης θα δοθεί σε παιδιά στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στη Κοφίνου την ερχόμενη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, η ώρα 10:00, όπου θα εκφράσουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στα παιδία των προσφύγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα