ΑΕΛ:Ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της(video)

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά τεστ επί βουλγαρικού εδάφους η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού, στο τελευταίο της φιλικό χθες βράδυ, επικράτησε με 1-0 της Σλάβια Σόφιας. Σκόρερ ο Φλέτσερ, με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου έχρισε βασικούς τους Ντεγκρά, Ρομπέρ, Σάμπου, Σιέλη, Αϊρόσα, Σοάρες, Ελευθερίου, Οχενέ, Μέσκα, Σαρδινέρο και Φέλτσερ, και σε μεγάλο βαθμό πρόβαρε ενδεκάδα, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ

για το Σούπερ Καπ. Ένα παιγνίδι που μπορεί για τους φιλάθλους να μην έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά όχι για τον Χριστάκη Χριστοφόρου και τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και οι «κίτρινοι» θέλουν να τον κερδίσουν, προκειμένου να φτιάξουν κλίμα από νωρίς.
Η αποστολή της ΑΕΛ θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή για το τελικό μοντάρισμα. Το παιγνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα, ενώ ο Χριστοφόρου θα διαπιστώσει ακόμα περισσότερο τη δυναμικότητα της δικής του ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα