Όλοι στο πλευρό της κ.Ανδριάνας - «Η απονομή δικαιοσύνης, μας αφορά όλους»

Έξω από τη Νομική Υπηρεσία σήμερα Τετάρτη 12/7 θα βρεθεί για ακόμα μια φορά η κυρία Ανδριάνα Νικολάου μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. Σήμερα η κ.Ανδριάνα δεν θα είναι μόνη αλλά θα έχει στο πλευρό της εκατοντάδες κόσμου που θα διαμαρτυρηθούν μαζί της, για τον αδικοχαμένο γιο της. 

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε η Πρόεδρος της Παγκύπριας Επιτροπής Μητέρων – Συγγενών Εθνοφρουρών (ΠΕΜΣΕ), Μιράντα Σκέττου, «Τόσα χρόνια ήμασταν διακριτικά δίπλα στην κυρία Ανδριάνα.

Αυτή τη φορά όμως μετά την απόφαση της εισαγγελίας και μετά από όλη αυτή την έντονη αγανάκτηση του κόσμου και

τη διάθεση του κόσμου να διαμαρτυρηθεί αποφασίσαμε να μπούμε μπροστά και να συνδιοργανώσουμε μαζί με την κυρία Ανδριάνα τη σημερινή εκδήλωση. Αυτό δε σημαίνει ότι πολλές οργανώσεις, ομάδες, γυναικείες οργανώσεις και πολίτες δεν στηρίζουν και ενδιαφέρονται για την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 σήμερα έξω από την Νομική Υπηρεσία. Για την μεταφορά των πολιτών που ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην εκδήλωσε ανέφερε ότι έχουν προγραμματιστεί δύο λεωφορεία ένα από την Λάρνακα και ένα από την Λεμεσό.

Λάρνακα: Από το πάρκινγκ του Αγίου Γεωργίου Τηλ. 99968003

Λεμεσός: 17:00 ώρα από τον πάρκινγκ Αγίου Γεωργίου Χαβούζα Τηλ. 99560054

Κλείνοντας η κ.Σκέττου, κάλεσε όλο το κόσμο να στηρίξει την εκδήλωση και την κυρία Ανδριάνα γιατί η απονομή της δικαιοσύνης στο τόπο μας, μας αφορά όλους.

Δείτε το απόσπασμα: 

Keywords
Τυχαία Θέματα