Όλοι Μαζί και στην Δερύνεια …

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ με επιστολή του καλεί τους φίλους των μαυροπρασίνων να ακολουθήσουν την ομάδα στη Δερύνεια για το εκτός έδρας παιγνίδι με την Αναγέννηση.

Αναλυτικά

Φίλοι του Ολυμπιακού

Την εβδομάδα που πέρασε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έδωσε μαθήματα αξιοπιστίας και σταθερότητας. Ταυτόχρονα μας έκανε όλους περήφανους και με την απόδοσή του, μας γέμισε με αισιοδοξία για το μέλλον.

Οι παίκτες μας απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι έχουν τις δυνατότητες για να επιτύχουν το στόχο της ανόδου στη φυσιολογική μας θέση, στην Α΄ Κατηγορία. Αυτό που χρειάζεται να πράξουμε όλοι πλέον είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας και να προσφέρουμε από την κερκίδα κάθε βδομάδα, τόσο εντός και έκτος έδρας τη στήριξή μας στους παίκτες μας, σε κόσμια πλαίσια.
Η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΖ, η οποία συνοδεύτηκε με την καλύτερη φετινή εμφάνιση, μας δημιουργεί υποχρεώσεις. Το παιγνίδι με την ΑΕΖ μας έδωσε την ευκαιρία να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά στην σκάλα που οδηγεί στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Το Σάββατο καλούμαστε να δώσουμε άλλον ένα αγώνα έξι βαθμών, σε ένα παιγνίδι με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας λόγω έδρας. Όμως, ο Ολυμπιακός μας είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που είναι αήττητη στα εκτός έδρας παιγνίδια και στόχος μας στη Δερύνεια είναι να παραμείνει.
Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να βρεθούμε όλοι στη Δερύνεια, για ενισχύσουμε σε κόσμια πλαίσια τους παίκτες μας να επιτύχουν το ποθητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.
Με νίκη στη Δερύνεια, ο Ολυμπιακός θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο αφού θα υπάρξουν απώλειες και από το άλλο ντέρμπι κορυφής Καρμιώτισσας-Οθέλλου. Όπως και την προηγούμενη φορά η προσοχή μας θα βρίσκεται ΜΟΝΟ στο δικό μας παιγνίδι, αυτό που πρέπει να ιδρώσουμε για να το κερδίσουμε.

Φίλοι του Ολυμπιακού

Η απόσταση μέχρι δεν τη Δερύνεια δεν είναι μεγάλη και δεν αποτελεί δικαιολογία για απουσία.
Το Σάββατο θα βρεθούμε όλοι εκεί, είτε με βροχή είτε με κρύο για να σπρώξουμε τους παίκτες μας και να τραγουδήσουμε στον Ολυμπιακό μας με το δικό μας τρόπο: «You'll never walk alone».

Ραντεβού στη Δερύνεια.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

Keywords
Τυχαία Θέματα