«Όλοι ήξεραν που βρισκόμουν» - Δασκάλα κατηχητικού η Έφη

Εντύπωση προκάλεσαν εντός Δικαστηρίου Λεμεσού τα όσα αναφέρθηκαν από πλευράς συνηγόρου υπεράσπισης της καταζητούμενης Έφης Ηροδότου. Να σημειωθεί ότι τόσο σε Λευκωσία όσο και σε Λεμεσό όπου διεξάγονται παράλληλα οι διαδικασίες για τους γονείς και την 29χρονη, υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς και συγγενείς και φίλοι τόσο του αδικοχαμένου Αιμίλιου Ιωάννου όσο και της Έφης Ηροδότου.

Όπως αναφέρθηκε, η ίδια διατηρούσε Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και Κοινωνικές Ασφαλίσεις στο Νέο Ηράκλειο

όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Συμπληρώθηκε ότι η ίδια δεν κρύφτηκε ποτέ από τις ελληνικές αρχές και αυτό διαφαίνεται ακριβώς από τις οφειλές που εκπλήρωνε η ίδια προς το κράτος.

Στο Δικαστήριο επισυνάφθηκαν και επιστολές από την Μητρόπολη της Νέας Ιωνίας που εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Έφη Ηροδότου η οποία δίδασκε σε κατηχητικό τα τελευταία χρόνια.

Δείτε εδώ: Δεν παραδέχθηκε ενοχή η Έφη Ηροδότου στις κατηγορίες

Δεν γνώριζε η ίδια όπως σημείωσε ότι ήταν καταζητούμενη και συμπλήρωσε ο συνήγορος ότι οι αρχές της Ελλάδος ήξεραν που βρισκόταν.

Το Δικαστήριο βρίσκεται σε διάλειμμα προκειμένου να μελετήσει τα όσα κατατέθηκαν και ειπώθηκαν εντός Δικαστηρίου και να αποφανθεί εάν θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου όπου και ορίστηκε νέα ακροαματική διαδικασία. Το Δικαστήριο εισηγείται την κράτηση της μέχρι τότε καθώς υπάρχει ο φόβος όπως να μην παρουσιαστεί.

Ο συνήγορός της ανέφερε ότι δέχθηκαν απειλές. Από πλευράς του ο Ανδρέας Αγγελίδης εκ μέρους Αστυνομίας σημείωσε ότι υπήρχαν πληροφορίες όλα αυτά τα χρόνια ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η Ηροδότου από τις ελληνικές αρχές.

Διαβάστε επίσης: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι γονείς της Έφης Ηροδότου

Keywords
Τυχαία Θέματα