Όλοι εναντίον όλων-Στα άκρα η αντιπαράθεση Παμπορίδη-Μιχαηλίδη

Η υγεία μας, πόσο μάλιστα των παιδιών μας, εξαρτάται από το αν ο γιατρός είναι εντός ή εκτός του ΓΕΣΥ. 

Το περιστατικό με την άρνηση νοσηλείας σε τρίχρονο παιδί στο Μακάριο έδειξε με το καλημέρα την γύμνια. 

Την ίδια ώρα, η παύση του κ. Πολύζου από την πυραμίδα του ΟΚΥΠΥ οδήγησε την κόντρα Γενικού Ελεγκτή με τον Τέως Υπουργό Υγείας να πιάσει πάτο με φόντο πρακτικά που παρουσίασε στο Twitter ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης. 

«Κύριε, τα ίδια Πρακτικά που επικαλείστε εσείς φέρουν ημερομηνία 15/11/2018. Εγώ έπαψα να είμαι Υπουργός

τον Φεβρουάριο 2018. Πως τολμάτε να ισχυρίζεστε ότι αυτός ο κύριος ήταν ο "εκλεκτός" μου; Είστε Ψεύτης! Και κάνετέ μου αγωγή αν θεωρείτε ότι δεν είστε. Αλλιώς, αναμένω απολογία», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Γιώργος Παμπορίδης. 

«Γλώσσα πεζοδρομίου. Εκλεκτός του εκλεκτού σας, για τις πράξεις και παραλείψεις του οποίου ελέγχεστε. Και εκλεκτός του διαδόχου και επίσης εκλεκτού σας», απάντησε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης. 

«Είστε ανεκδιήγητος. Ένας άνθρωπος που με εμμονή εκμεταλλεύεστε τον θεσμό που σας έχουν εμπιστευθεί για αυτοπροβολή και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Μόνο οι δικοί σας "εκλεκτοί" τυγχάνουν ασυλίας, κύριε. Άκουσον άκουσον! Ελέγχομαι λέει για τις πράξεις του Εκλεκτού, του εκλεκτού μου. Ανόητε!», ανέφερε άλλη μια ανάρτηση του κ. Παμπορίδη, με τον κ. Μιχαηλίδη να γράφει: «Μου αρκεί που βλέπουν όλοι το επίπεδό σας. Υπουργός με γλώσσα πεζοδρομίου. Συνεχίστε έτσι!!! Το ενδιαφέρον είναι που παραδίδετε και μαθήματα σεμνότητας και μη αυτοπροβολής!»

Και μέσα σε όλα αυτά, αύριο από τις 10 ως τις 12 το μεσημέρι θα έχουμε την πρώτη δίωρη στάση εργασίας στην εποχή του ΓΕΣΥ από τους ακτινογράφους στους αξονικούς τομογράφους των κρατικών νοσηλευτηρίων 

Keywords
Τυχαία Θέματα