Ολλανδία – Βοσνία 3-1: Οράνιε ελπίδες για 1η θέση

Με τον Βαϊνάλντουμ να βάζει τα δύο πρώτα γκολ, η Ολλανδία νίκησε 3-0 την Βοσνία/Ερζεγοβίνη και πέρασε στην κορυφή του ομίλου στον οποίο συμμετέχουν Ιταλία, Πολωνία.

Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι έπαιζε πρώτη και με επιβλητική νίκη σε βάρος της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης πέρασε τουλάχιστον προσωρινά στο Νο1 του Group A του League A του Nations League.

Αργότερα, η Ιταλία υποδέχεται την Πολωνία και με νίκη μπορεί να πάρει πίσω την κορυφή, μία αγωνιστική πριν το τέλος. Τα 20 γκολ με το Εθνόσημο έφτασαν Βαϊνάλντουμ και Ντεπάι.

Μόλις στο 4’ ο Βάινταλ είχε δοκάρι, όμως το γκολ για τους γηπεδούχους δεν έμελλε να αργήσει. Στο 7’, έπειτα από καταπληκτική ομαδική προσπάθεια, ο Ντάμφρις από δεξιά γύρισε για τον Βαϊνάλντουμ σε κενό ουσιαστικά τέρμα για το 1-0. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν το πιο εύκολο γκολ που θα έβαζε ποτέ ο μέσος της Λίβερπουλ, όμως το ματς θα τον διέψευδε. Στο 13’, ο Βαϊνάλντουμ ήταν ξανά στο σωστό σημείο για να κάνει 2-0 από ακόμα πιο κοντά, χάρη στην ασίστ του Μπεργκίς με κεφαλιά. Στην επανάληψη, ο Ντεπάι πήρε την 2η ασίστ του Ντάμφρις στο ματς και ανέβασε εύκολα τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 3-1 για τους Βόσνιους διαμόρφωσε ο Πρέβλιακ μέσα από την περιοχή, ενώ είχε μόλις δύο λεπτά στο ματς.

Αποτελέσματα

Ολλανδία – Βοσνία 3-1

Ιταλία – Πολωνία (21:45)

Βαθμολογία

1. Ολλανδία    8 (5-3)

2. Πολωνία    7 (5-2)

3. Ιταλία    6 (3-2)

4. Βοσνία    2 (3-9)

* Πολωνία και Ιταλία με ματς λιγότερο!

Τελευταία αγωνιστική (18 Νοεμβρίου)

Πολωνία – Ολλανδία

Βοσνία - Ιταλία

Keywords
Τυχαία Θέματα