Όλες οι πληροφορίες για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών στο Μαρόκο

Στην προκήρυξη χορήγησης τριών κρατικών υποτροφιών σε Κύπριους φοιτητές, για σπουδές επιπέδου Μάστερ, διάρκειας δύο ετών, στο Ευρωμεσογειακό Πανεπιστήμιο της Φες στο Μαρόκο (Euromed University of Fes, Morocco) προχώρησε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.
 

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την Ανακοίνωση με αρ. 444 (απαραίτητη προϋπόθεση για

τη συμπλήρωση της Αίτησης) και τη σχετική Αίτηση με αρ. 110 από τα Γραφεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου και την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy.

Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία και πιστοποιητικά θα πρέπει να παραδοθούν είτε διά χειρός, στα γραφεία του ΙΚΥΚ, είτε μέσω ταχυδρομείου, μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Φλωρίνης 7, GREG TOWER, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]gov.cy  μέχρι την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου του 2020 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 22 456433.

Διαβάστε επίσης:

KES College: Αγιασμός για την Έναρξη της Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2020 - 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα