Όλες οι νέες εξελίξεις για την κατάσταση του Πάνου Καλλίτση

Το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν στην πιλοτή του σπιτιού του Πάνου Καλλίτση και τον πυροβόλησαν μετά την επιστροφή του από την δουλειά και ενώ η γυναίκα του βρισκότανε λίγα μέτρα πιο πέρα, προκειμένου να τους ληστέψουν. Αμέσως ο γνωστός κομμωτής και make up artist οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε.

«Ο Πάνος είναι καλά. Ήταν μία άνανδρη επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία. Ήταν στο γκαράζ μας δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια στα κεφάλια μας. Με το που μπήκαμε στο γκαράζ είδαμε αριστερά και δεξιά δύο ανθρώπους με πιστόλια να μας σημαδεύουν. Ο Πάνος

κλείδωσε τις πόρτες και πήγε να κάνει όπισθεν, αυτοί το είδαν και η πρώτη σφαίρα ήταν στο δικό μου τζάμι. Όταν πυροβόλησαν, βγήκα έξω και τους είπα “ρε παιδιά πείτε μας τι θέλετε και μην ξαναρίξετε σας παρακαλώ”. Η πρώτη σφαίρα χτύπησε εμένα στο χέρι, αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να πω άλλες λεπτομέρειες. Βγήκαμε έξω, αυτοί ξεκίνησαν να φέρονται σε μένα κάπως, ο Πάνος, αν και χτυπημένος, έπεσε πάνω τους και εγώ έτρεξα στο δρόμο και φώναζα “βοήθεια, μας σκοτώνουν”. Αλλά τον Πάνο τον είχαν χτυπήσει εξ επαφής στο στήθος και στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έκανε χειρουργείο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά και οι γιατροί μιλούν για θαύμα», επισήμανε σε τηλεφωνική γραμμή η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα».

Η είδηση φυσικά προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού ο ίδιος έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της showbiz. Η καλή του φίλη Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της ανέφερε: «Ο Πάνος και η Έλενα είναι οικογένεια για εμάς, τα αδέλφια που δεν έχουμε. Ο Πάνος είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ταλαντούχος, καλός φίλος. Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε τόσα πράγματα να γίνονται τριγύρω και νομίζουμε πως είμαστε εξοικειωμένοι με αυτά, αλλά όταν γίνεται στην οικογένειά σου, αυτό που αισθάνεσαι φθάνει στα όρια του παραλογισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα