Όλα ή τίποτε: Η (επικίνδυνη) ζωή του Απόλλωνα στα όρια

Αν το μοναδικό ζητούμενο ήταν η επιστροφή στις νίκες, η αποστολή του Απόλλωνα στον εντός έδρας αγώνα με την Πάφο στέφθηκε με επιτυχία.

Αν, πέραν των τριών βαθμών, υπήρχε η επιδίωξη και για ένα βήμα παραπάνω στην εξελικτική της διαδικασία, τότε αυτή έχει μετατεθεί για το επόμενο παιχνίδι.

Η μέχρι στιγμής πορεία των «κυανολεύκων» στο πρωτάθλημα είναι «άσπρο-μαύρο». Νικούν ή χάνουν. Ισοπαλία ούτε για δείγμα. Όλα ή τίποτα.

Η ταλάντευση στα όρια αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι βάσει της εικόνας του ο λεμεσιανός σύλλογος θα μπορούσε να είχε

αποφύγει και τις δύο ήττες του, αλλά με την ίδια ευκολία θα μπορούσε να είχε χάσει σε κάποια από τα παιχνίδια που κέρδισε.

Μεταξύ αυτών και το πρόσφατο 2-0 επί της Πάφου, η οποία στο 11 εναντίον 11, στο πρώτο ημίχρονο, είχε και περισσότερες και πολύ καλύτερες ευκαιρίες να σκοράρει. Αναλόγως του ποσοστού αξιοποίησης τους, ο Απόλλωνας μπορούσε να βιώσει ξανά ένα 0-1 (όπως κόντρα στην Ομόνοια) ή ένα 1-4 (όπως κόντρα στην ΑΕΚ).

Δεν προέκυψε αυτό το σενάριο, διότι ο Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς ήταν στη βραδιά του, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό εχέγγυο πως αυτό θα συμβαίνει πάντα. Ούτε ότι ο αντίπαλος θα μένει με παίκτη λιγότερο, όπως συνέβη ήδη δύο φορές (με ΑΕΛ και Πάφο).

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έχει δοκιμάσει ήδη αρκετά πρόσωπα και σχήματα, πλησιάζει ο καιρός (αν δεν έχει έλθει ήδη) να κατασταλάξει στον σχηματισμό που θα προσφέρει στην ομάδα τη μεγαλύτερη ισορροπία και ασφάλεια στο παιχνίδι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλα, Απόλλωνα,ola, apollona