Όλα έτοιμα ενόψει Σλόβαν Λίπερετς

H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Europa League με αντίπαλο την FC Slovan Liberec στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Aυγούστου στις 20:00.

η ανακοίνωση:

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Joseba Imanol Idiakez, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/07) στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπονηση στο ΓΣΖ, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της FC Slovan Liberec, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Jindřich Trpišovský, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση της FC Slovan Liberec στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δύο ομάδων ή στην είσοδο 11 της ανατολικής εξέδρας του «Αντώνης Παπαδόπουλος» την μέρα του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα