Όλα δείχνουν Γ.Σ.Ζ

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ αποτελούν το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου στις 20 Μαϊου. Το που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες σε σύσκεψη. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ εκτός αν τα δυο σωματεία έχουν κοινή θέση για άλλο γήπεδο και γίνει αποδεκτή από το Δ.Σ. της ΚΟΠ.

Η προκήρυξη του κυπέλλου αναφορικά με την έδρα του τελικού αναφέρει τα εξής:

«4.2

Ο Τελικός Κυπέλλου Κύπρου θα διεξάγεται ως εξής:

Αν έχουν την έδρα τους:

(α) ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διεξάγεται στο Γ.Σ.Π.

(β) ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο ΤΣΙΡΕΙΟ.

(γ) ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Νέο Γ.Σ.Ζ ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΠ.

(δ) ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο ΤΣΙΡΕΙΟ Στάδιο ή σε άλλο Στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(ε) ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π ή σε άλλο στάδιο αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(στ) ΠΑΦΟ – ΛΕΜΕΣΟ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(ζ) ΠΑΦΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Π, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

(η) ΠΑΦΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο αγώνας διεξάγεται στο Γ.Σ.Ζ, ύστερα από απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ ή σε άλλο Στάδιο, αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν, διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

4.3 Για οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό ομάδων που δεν προβλέπεται πιο πάνω το στάδιο του τελικού θα αποφασίζει το Δ/Σ εκτός αν τα δύο Σωματεία συμφωνήσουν διαφορετικά και υπάρξει έγκριση του Δ/Σ της ΚΟΠ».

Σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τους προέδρους των δυο σωματείων για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του τελικού.
Διαιτητής του τελικού θα είναι Κύπριος ενώ οι δυο ομάδες θα πάρουν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα