ΟΚΥΠΥ: Εξειδικευμένες υπηρεσίες για ίαση της λεύκης, δερματίτιδας και ψωρίασης

Για το Δερματολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου της Λευκωσίας μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ η Υπεύθυνη της Δερματολογικής κλινικής του ΟΚΥΠΥ, Δρ. Αναστασίου Γρηγορίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε «Το δερματολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αποτελεί κέντρο παραπομπής από όλα τα κρατικά νοσηλευτήρια καθώς και δύσκολων περιστατικών από τον ιδιωτικό τομέα».

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, δήλωσε ότι «Θα ήθελα να αναφέρω ότι στο δερματολογικό τμήμα η πρόσβαση είναι εύκολή

και άμεση επομένως ο ασθενής μπορεί να επισκεφτεί το δερματολογικό με ένα τηλεφωνικό ραντεβού ή με άμεση πρόσβαση προς το δερματολογικό τμήμα».

Τέλος, το κέντρο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, σύμφωνα με την Δρ. Αναστασία «Στο δερματολογικό κέντρο υπάρχουν εξειδικευμένες θεραπείες όπως φωτοθεραπεία, το φωτοβολταϊκό τμήμα. Προσφέρει θεραπείες για την αντιμετώπιση δερματικών  παθήσεων όπως λεύκη, δερματίτιδες, ψωρίαση κ.α. Υπάρχει και εξειδικευμένο laser το οποίο είναι για την θεραπεία αιμαγγειωμάτων καθώς και των χηλοειδών ουλών.  Επιπρόσθετα, γίνεται εξειδικευμένη καλλιέργεια ρινικού επιχρίσματος για την λέπρα».

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα