Οκτώ μέρες κράτηση σε δύο άτομα για την επίθεση με ρουκέτα

Υπό 8ήμερη κράτηση, τέθηκαν, οι 2 συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου, του Αλέξη Μαυρομιχάλη, και τη στυγερή δολοφονία, του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, τόσο της ΜΜΑΔ, όσο και του ΕΑΟ, οδηγήθηκαν το πρωί, ενώπιον, του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας.Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ενώπιον του δικαστηρίου, ο εξεταστής της υπόθεσης, η προετοιμασία του δολοφονικού κτυπήματος, εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη, φαίνεται να άρχισε, από τον περασμένο Νοέμβριο.

Εναντίον του 38χρονου και του 29χρονου κατάδικου στις Κεντρικές φυλακές, για υπόθεση ναρκωτικών, διερευνόνται

αδικήματα, που αφορούν, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, φόνο εκ προ μελέτης, παράνομη κατοχή, χρήση και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, καθώς και συνέργεια, μετά τη διάπραξη του αδικήματος.

Οι ύποπτοι, σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, δεν συνεργάζονται με την αστυνομία, ενώ κατά την ανάκριση, δεν έδωσαν καμία εξήγηση για την υπόθεση.

Παρόλο που οι συνήγοροι υπεράσπισής τους, έφεραν ένσταση για την κράτησή τους, εντούτοις, το δικαστήριο, έκρινε, ότι δικαιολογείται ο χρόνος κράτησης, αφού από τη μαρτυρία, διαφαίνεται, ότι υπάρχει εύλογη υπόνοια, για ανάμιξη των υπόπτων στα αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα