Οκτάστερη Παρί, ιστορία ο Καβάνι! (vid)

Η Παρί σκόρπισε με 8-0 την Ντιζόν, ο Καβάνι έπιασε τον Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή των σκόρερ και ο Νεϊμάρ έκανε... πόκερ στη μαγική βραδιά των Παριζιάνων.

Η Παρί υποδέχθηκε την Ντιζόν και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Καβάνι, που ήθελε ένα γκολ για να πιάσει τον Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών των Παριζιάνων. Και ο Ουρουγουανός κατάφερε να γράψει ιστορία σε μία βραδιά που αποδείχθηκε μαγική για την ομάδα του Έμερι, με τον Νεϊμάρ να «κλέβει» τη δόξα του Καβάνι.

Το

ματς ξεκίνησε με γκολάρα του Ντι Μαρία μόλις στο 4’, πριν ο Αργεντίνος κάνει το 2-0 στο 15’ από κοντά ύστερα από ασίστ του Νεϊμάρ. Στο 21’ ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν στο «Παρκ Ντε Πρενς», όταν ο Καβάνι έκανε το 3-0 με ωραία κεφαλιά , φτάνοντας τα 156 γκολ με την ομάδα και στο 42’ ήρθε το 4-0 με άψογη εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ. Ο τελευταίος βρήκε ξανά δίχτυα για το 5-0 στο 57’, οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύμποροι να αντιδράσουν και το 6-0 στο 73’ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του Βραζιλιάνου!

Στο 77’ ήταν η σειρά του Μπαπέ να βρει δίχτυα για το 7-0, έχοντας μπει στο ματς περίπου 10’ νωρίτερα στη θέση του Ντι Μαρία και στο 83’ οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι. Τη στιγμή, όμως, που όλο το γήπεδο ζητούσε από τον Καβάνι να το εκτελέσει για να σπάσει το ρεκόρ και να ξεπεράσει τον Ίμπρα, ο Νεϊμάρ δεν τον άφησε και με το δικό του τέταρτο γκολ έγραψε το τελικό 8-0!

Keywords
Τυχαία Θέματα