Οκριασβίλι:«Οι πιθανότητες είναι 50-50,δεν θέλω να φανώ ως αχάριστος»

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι μίλησε στην ιστοσελίδα «adjarasport.com για το μέλλον του στην Ανόρθωση και όλα τα θέματα που προκύπτουν με την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το μέλλον του στην Ανόρθωση: «Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Υπάρχουν προτάσεις, αλλά θέλω κάτι καλύτερο. Δεν θέλω να φανώ ως ο αχάριστος που θέλει να τρέξει μακριά. Είχα μια καλή σεζόν με την Ανόρθωση, δοκιμάστηκα για μεγάλο διάστημα από τραυματισμούς και είμαι ευγνώμων στο σύλλογο που με βοήθησε να επανέλθω σε φόρμα. Θέλω να είμαι στο πλευρό του, αλλά αν υπάρξει ομάδα που θα την θεωρήσω ένα βήμα παραπάνω για την

καριέρα μου, θα πάω σίγουρα. Νομίζω ότι και η Ανόρθωση θα το κατανοήσει»

Για το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου με την Ανόρθωση: «Να πω την αλήθεια, δεν έχω σκεφτεί αυτό το θέμα. Αν μια πολύ καλύτερη ομάδα δεν εμφανιστεί, δεν έχω πρόβλημα να παίξω για την Ανόρθωση, δεδομένου ότι η όποια ενδιαφερόμενη ομάδα θα πρέπει να πληρώσει για την μεταγραφή μου και τώρα όλοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν οικονομικά προβλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Θέλω να εξελιχθώ περισσότερο, είμαι έτοιμος για πιο δυνατές ομάδες και περιμένω μια τέτοια πρόταση. Όπου πριν είχα την ευκαιρία και δεν την αξιοποίησα, τώρα θέλω να αποδείξω στις καλύτερες ομάδες ότι μπορώ.

Για την συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Τον ξέρω εδώ και πολύ καιρό, για πρώτη φορά μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην εθνική ομάδα. Μόνο θετικά μπορώ να μιλήσω για τον Κετσπάγια και οφείλω να του είμαι ευγνώμων, διότι πιστεύει σε μένα, ουδέποτε με αμφισβήτησε και δίνω τον καλύτερό μου εαυτόν για πάρτη του. Όσον αφορά το προπονητικό του στιλ, υπάρχει φόρτωση σε όλες τις ομάδες στην διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ στην διάρκεια της σεζόν η προπόνησή του είναι απολαυστική. Το κύριο βάρος πέφτει στην προπόνηση με την μπάλα και με τους συμπαίκτες».

Για τα μονά παιχνίδια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ: «Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα περάσουμε στους ομίλους και ότι θα δώσουμε μάχη και θα αγωνιστούμε επίσης για να περάσουμε και από τους ομίλους. Σε μονά παιχνίδια όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Η Ανόρθωση θα περάσει από τους προκριματικούς γύρους, είτε με μένα είτε χωρίς»

Για την αναμέτρηση με τη Λευκορωσία στις 8 Οκτωβρίου: «Παρακολουθούσα την συνέντευξη Τύπου της UEFA και νομίζω ότι έγινε πολύ καλή επιλογή ημερομηνίας. Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα Λευκορωσίας δεν έχει σταματήσει δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θα είμαστε 100% έτοιμοι για τα ημιτελικά, αδημονούμε γι’ αυτήν τη μέρα. Νομίζω ότι το κενό ενός μήνα μεταξύ των ημιτελικών και του τελικού είναι καλό. Υποθέτω ότι θα περάσουμε στην τελική φάση και θα είμαστε όλοι έτοιμοι για τον τελικό, αλλά δεν θέλω να μιλώ εκ των προτέρων, η σκέψη πρέπει να είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι του Οκτωβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οκριασβίλι Οι, 50#4550δεν,okriasvili oi, 50#4550den