Οικολόγοι: Τα συγνώμη πληθαίνουν αλλά ανάληψη ευθύνης δεν έχουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για άλλη μια φορά, ζητά συγγνώμη για τα λάθη της κυβέρνησης του. Το ερώτημα είναι πότε θα αναλάβει την ευθύνη των λαθών του και να παραιτηθεί. Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο, η εικόνα της Κύπρου έχει καταρρακωθεί διεθνώς και ο νεποτισμός της προσωπικής του διακυβέρνησης έχει ξεπεράσει και αυτή αυταρχικών καθεστώτων! Τίποτα δεν μπορεί να διαγράψει όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα, ή να αποκρύψει την προσωπική άμεση

και έμμεση ευθύνη του ιδίου του προέδρου για τα καθέκαστα, ιδιαίτερα όταν για χρόνια καλούσαμε και εμείς και η ΕΕ και προειδοποιούσαμε για τα σοβαρά προβλήματα του προγράμματος, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η αναπληρώτρια Πρόέδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών, κ. Έφη Ξάνθου, σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη.

Διαβάστε επίσης: ΠτΔ για διαβατήρια: Συγνώμη για τα λάθη μας

Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να περισώσει την κατάσταση, ειδικά ενόψει της δύσκολης περιόδου διαπραγμάτευσης που έπεται για το Κυπριακό, είναι να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές. Τα ημίμετρα και οι υποτιθέμενες απολογίες δεν μας πείθουν πλέον. Θέλουμε κάθαρση», αναφέρει, τέλος .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικολόγοι,oikologoi