Οικολόγοι για Μενελάου: Ότι καλύτερο για το «βαρύ φορτίο» που ανέλαβε

Ό,τι καλύτερο για το «βαρύ φορτίο» που έχει αναλάβει, ευχήθηκε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, στον νέο διαπραγματευτή για το Κυπριακό, Μενέλαο Μενελάου, μετά από μία συνάντηση στα γραφεία του Κινήματος.

Στη συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Μενελάου, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος στη Λευκωσία, έλαβαν μέρος, ο κ. Θεοπέμπτου, ο Αντιπρόεδρος Α’ του Κινήματος και συντονιστής της Επιτροπής Κυπριακού του Κινήματος, Κυριάκος Τσιμίλλης, και τα μέλη της Επιτροπής, Έφη Ξάνθου και Γιώργος

Περδίκης.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση, ο κ. Θεοπέμπτου, ευχαρίστησε τον κ. Μενελάου για τη συνάντηση με μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Κυπριακού του Κινήματος, όπου όπως είπε, έγινε ενημέρωση για την αλλαγή σκυτάλης, αλλά και τις δράσεις και δραστηριότητες του διαπραγματευτή.

«Είχαμε μια πάρα πολύ παραγωγική συζήτηση, και θέλουμε να ευχηθούμε στον κ. Μενελάου ό,τι καλύτερο για το βαρύ φορτίο που έχει αναλάβει» είπε.

Ο κ. Μενελάου, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Θεοπέμπτου και τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και Επιτροπής Κυπριακού του Κινήματος Οικολόγων, για τη συνάντηση και για την εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Είπε, ότι, όπως έχει αναφέρει και στην ηγεσία του Κινήματος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από δικής του πλευράς, είναι ανοιχτός για τη διατήρηση ενός καναλιού επαφής «και για συνέχιση αυτής της εποικοδομητικής συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα