Οι βασικοί του Αντρέ Πάους

Με την πάροδο 14 αγωνιστικών ο Αντρέ Πάους γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το ρόστερ της Ανόρθωσης και πλέον μέσα από τους αριθμούς μπορεί κάποιος εύκολα να πει με σιγουριά ποιους ποδοσφαιριστές προτιμά για την βασική του ενδεκάδα ο Ολλανδός τεχνικός.

Κάτω από τα δοκάρια δεν είναι άλλος από τον Τόμας Καμίνσκι ο οποίος αγωνίστηκε στα 12 από τα 14 παιχνίδια.Για το κέντρο της άμυνας αρχικά οι Χόλγκερσον-Σεράν ήταν το δίδυμο που δεν άλλαζε αλλά με τον τραυματισμό του Σεράν ο Λαϊφης μετατοπίστηκε δίπλα από τον Σουηδό που έχασε μόνο ένα παιχνίδι.Ράζακ Νούχου και Τζέισον

Δημητρίου αποτελούν τους ποδοσφαιριστές που καλύπτουν τα δυο άκρα της άμυνας με τον πρώτο να μην έχει χάσει ούτε λεπτό και τον δεύτερο να περνά ένα τραυματισμό, ωστόσο ανέβηκε εκ νέου και είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας.

Στο χώρο του κέντρου Μαισουράντζε-Αμπουτζάνια-Μάκος(Λαϊφης) έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στο χώρο της επίθεσης φαίνεται ότι υπάρχει ένα μικρό μπέρδεμα καθώς μετά τον τραυματισμό του Ιακοβένκο και την μη χρησιμοποίηση του Σαμπάλα, η Ανόρθωση δεν έχει καθαρόαιμο επιθετικό. Αυτός ήταν ο Ιακοβένκο ο οποίος έδειξε ότι έχει τις ικανότητες να αποτελέσει τον βασικό φορ, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του, τον ρόλο αυτό τον πήρε ο Μακρής ο οποίος στις αρχές αγωνιζόταν στα φτερά. Εκεί που ο Κάλβο έχει τον πρώτο λόγο για το δεξί άκρο, ενώ για το αριστερό φαίνεται να έχουν μοιρασμένες συμμετοχές οι Γκαρσία και Εντέ, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Ανδρέας Αβραάμ εάν συνεχίσει έτσι θα πάρει την θέση. Πάντως τόσο ο Εντέ όσο και ο Γκαρσία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης, δίνοντας λύσεις στον Αντρέ Πάους.

Keywords
Τυχαία Θέματα