Οι τεράστιες προκλήσεις του Παπουλή στην Ομόνοια

Ο Φώτης Παπουλής αποχώρησε από τον Απόλλωνα μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας και ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή είναι η ανακοίνωση.  

Ο Ελλαδίτης επιθετικός πέτυχε πάρα πολλά στον Απόλλωνα και το όνομα του είναι γραμμένο στην ιστορία του Συλλόγου. Ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες, πανηγύρισε τρία Κύπελλα και δυο Σούπερ Καπ. Σε 288 συμμετοχές πέτυχε 105 τέρματα.

Κουβαλάει τεράστιες εμπειρίες, γνωρίζει

πως να διαχειριστεί επιτυχίες και αποτυχίες και πάρα πολλά άλλα χρήσιμα για μια ομάδα που θέλει να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της. Η Ομόνοια αυτό θέλει να κάνει. Να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο και το ερχόμενο καλοκαίρι να τη βρει αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 11 χρόνια. Δυο στόχοι αδιαπραγμάτευτοι πλέον.

Τα πιο πάνω αποτελούν τεράστιες πρόκλησεις για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσω μάλλον για τον Φώτη Παπουλή που παρά την τρομερή του ποιότητα και τις μεγάλες επιτυχίες που έζησε, δεν αγωνίστηκε ποτέ σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν κατέκτησε ποτέ πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ελλαδίτης ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, έχοντας στο μυαλό του, τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το τρόπαιο του πρωταθλητή.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα