Οι τελευταίες εξελίξεις του στυγερού εγκλήματος στο Στρόβολο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το παγκύπριο κι όχι μόνο, τις εξελίξεις γύρω απ’ την στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Στρόβολο, στην οδό Ζαλόγγου με θύμα ένα ζεύγος 59 και 60 ετών.

Τα ερωτήματα του διπλού φονικού- Πού εστιάζονται οι έρευνες

Η γειτονιά του ζεύγους ακόμη και το απόγευμα της ίδιας μέρας παραμένει βουβή, αρνούμενη να πιστέψει το έγκλημα που διαπράχθηκε πίσω απ’ τις κλειστές πόρτες των μέχρι χθες, φιλήσυχων γειτόνων τους. Γείτονες που μίλησαν στο SigmaLive

δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν την τραγωδία που κτύπησε την πόρτα του ζεύγους. Τα σενάρια δίδουν και παίρνουν απ’ το πρωί, ωστόσο τίποτα δεν έχει επισήμως ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης: Φονικό Στροβόλου: «Μίλησε» η νεκροτομή στο άτυχο ζεύγος

Διαβάστε επίσης: Το χρονικό ενός στυγερού εγκλήματος

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι του εγκλήματος, κτενίζοντας την περιοχή για πιθανά τεκμήρια αλλά και για πιθανές επιπρόσθετες μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στις περαιτέρω έρευνες. Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί καταγράφηκε ανατροπή στα πρώτα δεδομένα που ανέκυψαν, αφού δεν εντοπίστηκαν σχετικά στοιχεία τα οποία να αντιστοιχούν στο γεγονός της παραβίασης του σπιτιού και στην παρουσία κουκουλοφόρων, σημάδι δηλαδή ότι ληστές σκότωσαν το ζεύγος.

Διαβάστε επίσης: Στρόβολος:Το στοιχείο που ανατρέπει κύρια μαρτυρία σε φονικό

Διαβάστε επίσης: Η έκκληση της Αστυνομίας για το στυγερό έγκλημα Στροβόλου

Σύμφωνα τώρα με τη νεκροτομή, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και διήρκησε περί τις 6 ώρες, το άτυχο ζεύγος φέρει πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από νήσον και τέμνον όργανο και αιτία θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ. Σημειώνεται ότι φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, στοιχείο που καταμαρτυρά το μέγεθος της βιαιότητας αλλά και το μένος του δράστη.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και τα μέχρι τώρα δεδομένα προδιαγράφουν ότι οι ανακριτές καλούνται να δώσουν απαντήσεις σε ένα σταυρόλεξο, για γερούς λύτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα