Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Μάριος στη Λ/σο

Παγκόσμια μέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων σήμερα, ωστόσο άλλος ένας νέος, μόλις 18χρόνων, ο Μάριος Αμανατίδης, έγραψε το όνομά του στην μακάβρια λίστα των θυμάτων της ασφάλτου.

Ο 18χρονος οδηγούσε χθες γύρω στις 6.40 το απόγευμα το μοτοποδήλατο του, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού όταν σε κάποια σημείο παρά το δημόσιο κήπο, κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, «προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και συρθεί τόσο αυτός όσο και το μοτοποδήλατο και να εγκλωβιστεί

κάτω από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στα αριστερά. Στην σκηνή κλήθηκε ειδικό όχημα διάσωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου τον απεγκλώβισε στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Αν και ο άτυχος μοτοσικλετιστής έφερε όπως όλα δείχνουν προστατευτικό κράνος, η βιαιότητα με την οποία καρφώθηκε κυριολεκτικά κάτω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, δεν του άφησε περιθώρια σωτηρίας.

Σύμφωνα με τον Μαρίνο Βασιλείου, «φαίνεται ότι στο μοτοποδήλατο υπήρχαν αλλαγές τόσο στο πλαίσιο όσο και στην μηχανή. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι προσπέρασε από τα δεξιά προπορευόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που προπορευόταν.

Στον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε ο άτυχος Αμανατίδης έγινε έλεγχος αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη..

Στη σκηνή διενήργησαν πολύωρες έρευνες μέλη της τροχαίας Λεμεσού για να διαπιστωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα