Οι Σαουδάραβες αποθεώνουν τον Μέσι (vid)

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι στη Σαουδική Αραβία με τη Μπαρτσελόνα για τη συμμετοχή του πρωτότυπου Final-4 για το Super Cup Ισπανίας, προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό στους ντόπιους ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι συγκεντρώνονται έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας και περιμένουν τον Αργεντινό για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.  

Οι «μπλαουγκράνα», μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Ατλέτικο

Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το Super Cup Ισπανίας, με την ιδέα της διεξαγωγής του τουρνουά στη Σαουδική Αραβία να κρίνεται εντελώς αποτυχημένη. Ελάχιστος κόσμος ταξίδεψε από την ιβηρική χερσόνησο στη Μέση Ανατολή για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο γήπεδο στους δύο ημιτελικούς, απόψε και την Πέμπτη...

Πάντως, έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Καταλανών, αρκετός κόσμος συγκεντρώνεται για να αποθεώσει τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι.

 Connexió Aràbia Saudita@santiovalle

Detectem passió per #Messi, diríem que per a la gent d’aquí és més important el crack argentí que no pas el propi Barça o el Madrid.

 Bogeria per #Messi a l’hotel de concentració del @FCBarcelona!#QuèThiJugues!#Supercopa2020 pic.twitter.com/BkUDeuiI8N

— Què T'hi Jugues (@QueThiJugues) January 8, 2020* Φωτογραφία αρχείου από την προηγούμενη φορά που επισκέφτηκε τη Σαουδική Αραβία ο Μέσι με την Εθνική του
Keywords
Τυχαία Θέματα