Οι πρώτες δηλώσεις του Λομ: «Βγήκα έξω για δείπνο όταν έφτασα στην Κύπρο»

Δηλώσεις από το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Γιανίς Ντεντέ Λομ, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Είναι μία πολύ ευκαιρία για μένα που ήρθα σε μία πολύ καλή και μεγάλη ομάδα και σε μία ωραία χώρα. Η Ευρώπη είναι κάτι που έχεις στο μυαλό σου, δεν έχει σημασία εάν είναι στο Conference League, σημασία έχει η Ευρώπη και οπότε ναι ασφαλώς και συνέβαλε

στο να έρθω. Εντυπωσιάστηκα πολύ από τη δομή της ομάδας, το περιβάλλον είναι σπουδαίο. Βγήκα έξω για δείπνο όταν έφτασα στην Κύπρο και νομίζω είναι μία πολύ ζεστή και ωραία πόλη η Λεμεσός. Είμαι το είδος του παίκτη που μου αρέσει να προβλέπω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση, να διαβάζω το παιχνίδι μου αρέσουν οι μονομαχίες και μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα πόδια και να δίνω ωραίες πάσες μπροστά. Ως χαρακτήρας είμαι πολύ ανταγωνιστικό άτομο, μου αρέσουν οι προκλήσεις. Στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να καταφέρουμε να βγούμε και πάλι στην Ευρώπη».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό video.

Keywords
Τυχαία Θέματα