Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων από την νέα δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκαν ο Ευθύμιος Δίπλαρος, Άριστος Δαμιανού και Χρύσης Παντελίδης, οι οποίοι κλήθηκαν να αναλύσουν την νέα δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ.

Αρχίζοντας με την πρόθεση ψήφου εάν οι προεδρικές διεξάγονταν σήμερα, ο κ. Παντελίδης

ανέφερε ότι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη έχει μία σημαντική υψηλή απήχηση η οποία καλύπτει όλους τους πολιτικούς χώρους και όλες τι πολιτικές αποχρώσεις.

Κληθείς να σχολιάσει την πτώση που παρατηρείται σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση, ο κ. Παντελίδης τόνισε πως αναμφίβολα θα υπάρχουν και δημοσκοπήσεις οι οποίες θα καταγράφουν μικρή μείωση αλλά και μικρή άνοδο, άλλωστε με τον ίδιο τρόπο που έχει μικρή πτώση ο κ. Χριστοδουλίδης, έχει πτώση και ο κ. Νεοφύτου, μπορεί να έχει κάποια άνοδο ο κ. Μαυρογιάννης ή το αντίθετο.

«Σημασία έχει ότι ο κ. Χριστοδουλίδης καταγράφει μία σταθερά ψηλή απήχηση η οποία πηγάζει από όλους τους πολιτικούς χώρους. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι η κοινωνία βλέπει στο πρόσωπο του κ. Χριστοδουλίδη ότι μπορεί να πετύχει την ενότητα και την συλλογικότητα που έχει ανάγκη η χώρα καθώς προχωρούμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Πρόσθεσε ότι χαίρεται αφού η και η παράσταση νίκης είναι σε αυξημένα επίπεδα και πολλοί περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν Χριστοδουλίδη πιστεύουν ότι θα κερδίσει τις εκλογές από εκεί και πέρα μιλάμε για δημοσκόπηση έχουμε ακόμη 4 μήνες μέχρι την κάλπη και χρειάζεται να συνεχιστεί η επικοινωνία με την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: Η πτώση, η στασιμότητα και το 5% κρυφής ψήφου (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πλευρά του ο κ. Δαμιανού ανέφερε ότι μία δημοσκόπηση αποτυπώνει την φωτογραφία της στιγμής.

«Σας λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν θα είναι εκεί που βρίσκεται ο κ. Χριστοδουλίδης, γιατί γεμίζουν οι μηχανές του ΑΚΕΛ και γνωρίζοντας την συμμετοχή προσωπικοτήτων από χώρους πέραν της αριστεράς απόψε στις πρώτες γραμμές του επιτελείου του κ. Μαυρογιάννης γνωρίζουμε πολύ καλά την διεισδυτικότητα που θα έχει σε άλλους χώρους».

Υπογράμμισε επίσης προς τον κόσμο της αριστεράς ότι κάποιο χαίρονται που προστίθενται ποσοστά στον κ. Χριστοδουλίδη από τον κόσμο της αριστεράς, αυτά τα ποσοστά αφαιρούνται από την προοπτική νίκης στις προεδρικές εκλογές για να ελπίζουν κάποιοι πως ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος και επειδή λέγεται συνεχώς το περί ενότητας και το ότι ενώνει δυνάμεις διερωτόμαστε γύρω από ποιες πολίτες θέσεις ενώνει δυνάμεις ο κ. Χριστοδουλίδης; Εκείνες του κ. Σιζόπουλου; Του ΔΗΚΟ; Ή της κυρίας Θεοχάρους; Επομένως πέραν από συνθήματα και χαμόγελα χρειάζονται πολιτικές θέσεις που δεν υπάρχουν στο πρόσωπο του κ. Χριστοδουλίδη.

Διαβάστε επίσης: Προεδρικές: Ιδού τα αποτελέσματα της δεύτερης δημοσκόπησης ΣΙΓΜΑ (ΚΑΡΤΕΣ&VID)

Ο κ. Δίπλαρος με την σειρά του ανέφερε χαριτολογώντας πως αναμφίβολα σε αυτό που είπε ο κ. Παντελίδης ότι αυτό το οποίο καταγράφεται αν κάποιος θέλει να διαβάσει σωστά τις μετρήσεις είναι ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως, καταγράφεται η πτώση του κ. Χριστοδουλίδη, αυτό είναι που καταγράφεται.

«Εμείς θα ανατρέψουμε και αυτήν την δημοσκόπηση στην κάλπη. Όπως έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Έχουμε μπροστά μας ακόμη 4,5 μήνες  και στον Δημοκρατικό Συναγερμό όπως είπε και ο αείμνηστος Γλαύκος Κληρίδης που κάποιοι προσπαθούν να διασπάσουν τον ΔΗΣΥ, η ττενέκκα είναι αυτή που θα μιλήσει» κατέληξε ο κ. Δίπλαρος.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΙΓΜΑ ΒΙΝΤΕΟ,sigma vinteo