Οι ποινές που προνοούνται για τους φακέλους!

Από το βράδυ της Τρίτης, σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια, ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης είναι αυτό του κόκκινου φακέλου στο ΑΕΖ-Απόλλων. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Το περιεχόμενο του φακέλου δεν έχει γίνει γνωστό, όμως εμείς προτρέχουμε να σας ενημερώσουμε για τις ποινές που θα επιβάλλονται στην εμπλεκόμενη ομάδα για χειραγώγηση του αγώνα.

Οι ποινές που προνοούνται και θα επιβάλλονται

από τον Αθλητικό Δικαστή:

«Εμπλεκόμενο ή κατονομαζόμενο Σωματείο σε ενημέρωση που έχει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου από την UEFA, αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα (εντεύθεν «ο φάκελος») θα παραπέμπεται από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα και θα επιβάλλεται ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή ως ακολούθως:

(α) Στον πρώτο φάκελο, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο Σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν ποινή προστίμου €5.000,00

(β) Με την συμπλήρωση δεύτερου φακέλου, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν, ποινή προστίμου €10.000,00

(γ) Με την συμπλήρωση τρίτου φακέλου, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν ποινή αποκοπής όλων των χορηγιών της ΚΟΠ, συμπεριλαμβανομένων του κόστους διαιτησίας, της χορηγίας του πρωταθλήματος και τις οποιεσδήποτε άλλες χορηγίες δίδονται από την Ομοσπονδία. Νοείται ότι σε περίπτωση που οποιεσδήποτε χορηγίες έχουν πληρωθεί στο σωματείο πριν τη συμπλήρωση του τρίτου φακέλου, δεν θα επιστρέφονται στην Ομοσπονδία.

(δ) Με την συμπλήρωση του τέταρτου φακέλου, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

(ε) Με την συμπλήρωση του πέμπτου φακέλου, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν ποινή αφαίρεσης επιπλέον έξι (6)

βαθμών.

(στ) Με την συμπλήρωση του έκτου φακέλου, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν ποινή αφαίρεσης επιπλέον εννέα (9) βαθμών.

(ζ) Με την συμπλήρωση του έβδομου φακέλου, θα επιβάλλεται στο εμπλεκόμενο σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν ποινή υποβιβασμού του σε κατώτερη

κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα