Οι παίκτες του Αστέρα μάζεψαν λεφτά για τον Φούσκο

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΠ τονίζει την προσπάθεια παικτών του Αστέρα Τρίπολης για να βοηθήσουν τον Φούσκο.

Η ανακοίωνση:

Η περιπέτεια της οικογένειας του Εμιλιάνο Φούσκο και η μάχη που δίνει το τρίχρονο του αγοράκι δεν έχει αφήσει κανένα αδιάφορο. Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια συγκινητική προσπάθεια μέσα και έξω από το χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.


Μια τέτοια περίπτωση είναι και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι μάζεψαν ένα

σημαντικό ποσό για τον ιερό αυτό σκοπό. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον αρχηγό του Αστέρα, Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος μας δήλωσε:

«Μας ανέφερε το περιστατικό ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Νίκος Κωνσταντινίδης, που είναι Κύπριος και αμέσως όλοι ευαισθητοποιηθήκαμε στην ομάδα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι με τη σειρά μας για να βοηθήσουμε.

Είμαι κι εγώ Αργεντινός. Δεν έχει σημασία βέβαια από πού είναι ο κάθε ένας. Σε τέτοιες περιπτώσεις μετρά ο άνθρωπος. Θέλουμε να έχουμε θετική σκέψη και να πάνε όλα καλά.

Πρέπει όλοι μας να δείξουμε την απαραίτητη ανθρωπιά σε αυτή την περίπτωση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε φίλους και κάνουμε τη δική μας «οικογένεια» στα αποδυτήρια. Τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι δεν υπάρχουν χρώματα, φυλές και ομάδες κι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε ένα.

Όλη η οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και τις ευχές μας. Θέλουμε να μας νοιώθει δίπλα του σε αυτόν τον αγώνα σαν μια οικογένεια.»

Ο ΠΑ.Σ.Π. τις τελευταίες μέρες κάνει προσπάθειες να μαζευτεί ένα ποσό κι από άλλους φορείς σε Κύπρο και εξωτερικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και παράλληλα να δηλώσουμε ξανά τη στήριξη μας σε όλες τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών μελών μας και του «Γκολ στη Ζωή» προς βοήθεια του μικρού Λούσιο.

Καλούμε όλο τον κόσμο που μπορεί να βοηθήσει να το κάνει μέσω της σελίδας (https://www.gofundme.com/LucioFusco) ή στον πιο κάτω λογαριασμό:

BANK NAME: Astro Bank
HOLDER’S NAME: EMILIANO A FUSCO
SAVINGS ACCOUNT: 0000391832
IBAN: CY78008003020000000000391832
SWIFT: PIRBCY2N

Keywords
Τυχαία Θέματα