Οι ομάδες μας για τους πληγέντες της πυρκαγιάς

Η μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε την Κύπρο έφερε και τις ανακοινώσεις συμπαράστασης των ομάδων μας.

Αναλυτικά κάποιες από τις σημερινές (4/7) αναρτήσεις:

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλο το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει την οδύνη αλλά και την αλληλεγγύη του σε όλες τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές και δηλώνει ετοιμότητα να συνδράμει με τον οποιοδήποτε τρόπο μπορεί να του ζητηθεί.

Παράλληλα εκφράζουμε και τη βαθιά μας λύπη και τα συλλυπυτήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων

που χάθηκαν στην πύρινη κόλαση εν ώρα εργασίας.

Ευχόμαστε τα τραγικά γεγονότα να έχουν άμεσο τέλος για συμπατριώτες που μαστίζονται από τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ωρών».

ΑΕΛ: "Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ εκφράζει την θλίψη της για την τραγωδία που ζει το νησί μας εξ αιτίας της πύρινης κόλασης στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας. 

Ειλικρινή συλλυπητήρια απο την οικογένεια της ΑΕΛ στις οικογένειες και τους οικείους των αδικοχαμένων εργατών. 

Η ΑΕΛ θα είναι δίπλα στους πληγέντες δια μέσου της «ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Βοήθειας και Αλληλεγγύης»".

Ομόνοια: 'Άμεση ανάγκη για βοήθεια έχουν οι πληγέντες συνάνθρωποι μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές, όσο και τα μέλη των πυροσβεστικών μέσων που επιχειρούν στα μέτωπα της φωτιάς και οι εθελοντές που ενισχύουν τις προσπάθειες. 

Για τον σκοπό αυτό θα συλλέγουμε τη Δευτέρα (05/07, 09:00-18:00) και την Τρίτη (06/07, 09:00-14:00) ξηρά τροφή, νερό και χυμούς στα γραφεία μας, στη Νήσου. Επίσης, η ίδια προσπάθεια γίνεται και στον σύνδεσμο του FAN CLUB LAKATAMIAS.

Καλούμε την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια, αλλά και όλο τον κόσμο όπως συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία ώστε να γίνει κατορθωτό να αποστείλουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερες ποσότητες στο μέτωπο των πυρκαγιών. Είναι σημαντικό να συνεισφέρουμε σε αυτήν την άνιση μάχη όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι μπορούμε. Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! 

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 241, ΝΗΣΟΥ, 2571, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 97691889''.

Πάφος: ''Η σκέψη μας βρίσκεται σε όσους συνανθρώπους μας δοκιμάζονται από τις καταστρόφικες πυρκαγιές, τις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους βρίσκονται στη μάχη κατάσβεσης.

Κουράγιο και δύναμη με την ευχή αυτή η τραγωδία να λάβει σύντομα τέλος''.

ΑΕΚ: ''Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει και πάλι την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της στους συνανθρώπους μας που πλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλο τον κόσμο που εξακολουθεί να δίνει μάχη με τις φλόγες.

Είμαστε δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί και τα επόμενα 24ωρα θα προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες έμπρακτης στήριξης των πληγέντων''.

Keywords
Τυχαία Θέματα