Οι ομάδες για Ξενίδη: Θλίψη και οδύνη

Συγκλονισμό και θλίψη προκάλεσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Ξενίδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης προδόθηκε από την καρδιά του σε ηλικία 45 ετών τη Δευτέρα, 03 Ιουνίου.

Αρκετές ομάδες έστειλαν συλλυπητήρια

μηνύματα για τον χαμό του Γιώργου

Ανόρθωση

"Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη σε ηλικία μόλις 45 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Γιώργος Ξενίδης φόρεσε την φανέλα της Ανόρθωσης τη διετία 2004-2006 κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2005 ενώ ήταν μέλος και της ομάδας που πέτυχε το έπος της Τραπεζούντας στο πλαίσιο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Ξενίδης ξεχώριζε για το πάθος του ως ποδοσφαιριστής, κερδίζοντας με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τον κόσμο της Ανόρθωσης, ο οποίος έτρεφε μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό του.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ... Ήσουν πάντοτε ένας από εμάς. Η μνήμη σου θα είναι γραμμένη στην Ιστορία του Σωματείου μας, ως ένας από τους ήρωες της σύγχρονης Ιστορίας μας.

Από σήμερα ανήκεις κι' εσύ στην μεγάλη οικογένεια των ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ#20 ΕΤΩΝ 45 - ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του μετά την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Ξενίδη, πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης από ανακοπή καρδιάς. Αιωνία του η μνήμη...

Απόλλων

Καλό ταξίδι Γιώργο Ξενίδη…

ΑΕΚ Λάρνακας

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Γιώργου Ξενίδη, για τον αδόκητο θάνατο του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ομόνοια

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Γιώργου Ξενίδη. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη

Ιωνικός

«Η Οικογένεια του Ιωνικού μας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Ξενίδη που έφυγε τόσο άδικα σε ηλικία 45 ετών. Ο Γιώργος αγωνίστηκε στον Ιωνικό μας από το 2006 έως το 2008, όπου και έκλεισε την καριέρα του σκοράροντας τρία γκολ».

ΑΕΚ Αθηνών

Με θλίψη ενημερωθήκαμε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (2002) Γιώργος Ξενίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς και έφυγε από τη ζωή πριν κλείσει τα 45 του χρόνια. Η απώλειά του γεμίζει με πένθος τον ελληνικό αθλητισμό, οι σκέψεις μας είναι κοντά στην οικογένεια και στους φίλους του

Keywords
Τυχαία Θέματα