Οι Νάγκετς πήραν το... θρίλερ και την πρόκριση με σούπερ Γιόκιτς (vid)

Το Ντένβερ ήταν ο νικητής στο μεγάλο... θρίλερ με την Γιούτα, καθώς πήρε την νίκη με 80-78 και με 4-3 νίκες, προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τους Κλίπερς, έχοντας σούπερ Γιόκιτς αλλά και τύχη στο τελευταίο σουτ του Κόνλει.

Οι Νάγκετς έκαναν την ανατροπή στην σειρά, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-3 και να βλέπουν τον αποκλεισμό, κατάφεραν τελικά να προκριθούν με 4-3 και πλέον μπροστά τους οι Κλίπερς. Για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν μία σούπερ εμφάνιση από τον Νίκολα

Γιόκιτς που είχε 30 πόντους και το καθοριστικό καλάθι. Βέβαια χρειάστηκαν και αρκετή τύχη για να βγει η μπάλα από το καλάθι τους στο τρίποντο που επιχείρησε ο Κόνλει στην εκπνοή για να μείνει το τελικό 80-78.

Το Ντένβερ προηγήθηκε με 50-36 στο ημίχρονο, ο Μίτσελ πήρε... μπρος στην τρίτη περίοδο όπου είχε 14 πόντους και οι Τζαζ έκαναν την ανατροπή. Τα τελευταία λεπτά ήταν μία «μονομαχία» Γιόκιτς-Γκομπέρ με τους δυο τους να σκοράρουν. Ο Σέρβος πέτυχε βέβαια το καθοριστικό καλάθι, παρά την εξαιρετική άμυνα του Γάλλου, με 27΄΄ να απομένουν. 

Ο Μίτσελ πήρε την μπάλα για την τελευταία επίθεση αλλά την έχασε, το Ντένβερ βγήκε στον αιφνιδιασμό αλλά ο Γκρεγκ αστόχησε σε λέι απ και ο Γκομπέρ πήρε το ριμπάουντ. Με 4΄΄ να απομένουν έδωσε στον Κόνλει ο οποίος έφτασε λίγο έξω από το τρίποντο και σούταρε για την νίκη. Ο Μίτσελ μάλιστα σήκωσε ψηλά τα χέρια του θεωρώντας ότι είναι εύστοχο με βάση την τροχιά της μπάλας. Αλλά τελικά αυτή... βγήκε και οι Νάγκετς πήραν την νίκη και την πρόκριση. 

Από το Ντένβερ κορυφαίος ο Γιόκιτς με 30 πόντους (4/4β., 10/18διπ., 2/5τρ.) και 14 ριμπάουντ, ο Μάρει είχε 17 πόντους, ο Πόρτερ 10 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Για την Γιούτα ο Μίτσελ είχε 22 πόντους, ο Γκομπέρ 19 πόντους και 18 ριμπάουντ, ο Κλάρκσον 10 πόντους. 

Τα δωδεκάλεπτα: 26-21, 50-36, 65-60, 80-78.  

Το Ντένβερ ήταν ο νικητής στο μεγάλο... θρίλερ με την Γιούτα, καθώς πήρε την νίκη με 80-78 και με 4-3 νίκες, προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τους Κλίπερς, έχοντας σούπερ Γιόκιτς αλλά και τύχη στο τελευταίο σουτ του Κόνλει. Οι Νάγκετς έκαναν την ανατροπή στην σειρά, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-3 και να βλέπουν τον αποκλεισμό, κατάφεραν τελικά να προκριθούν με 4-3 και πλέον μπροστά τους οι Κλίπερς. Για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν μία σούπερ εμφάνιση από τον Νίκολα Γιόκιτς που είχε 30 πόντους και το καθοριστικό καλάθι. Βέβαια χρειάστηκαν και αρκετή τύχη για να βγει η μπάλα από το καλάθι τους στο τρίποντο που επιχείρησε ο Κόνλει στην εκπνοή για να μείνει το τελικό 80-78. Το Ντένβερ προηγήθηκε με 50-36 στο ημίχρονο, ο Μίτσελ πήρε... μπρος στην τρίτη περίοδο όπου είχε 14 πόντους και οι Τζαζ έκαναν την ανατροπή. Τα τελευταία λεπτά ήταν μία «μονομαχία» Γιόκιτς-Γκομπέρ με τους δυο τους να σκοράρουν. Ο Σέρβος πέτυχε βέβαια το καθοριστικό καλάθι, παρά την εξαιρετική άμυνα του Γάλλου, με 27΄΄ να απομένουν. Ο Μίτσελ πήρε την μπάλα για την τελευταία επίθεση αλλά την έχασε, το Ντένβερ βγήκε στον αιφνιδιασμό αλλά ο Γκρεγκ αστόχησε σε λέι απ και ο Γκομπέρ πήρε το ριμπάουντ. Με 4΄΄ να απομένουν έδωσε στον Κόνλει ο οποίος έφτασε λίγο έξω από το τρίποντο και σούταρε για την νίκη. Ο Μίτσελ μάλιστα σήκωσε ψηλά τα χέρια του θεωρώντας ότι είναι εύστοχο με βάση την τροχιά της μπάλας. Αλλά τελικά αυτή... βγήκε και οι Νάγκετς πήραν την νίκη και την πρόκριση.

Από το Ντένβερ κορυφαίος ο Γιόκιτς με 30 πόντους (4/4β., 10/18διπ., 2/5τρ.) και 14 ριμπάουντ, ο Μάρει είχε 17 πόντους, ο Πόρτερ 10 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για την Γιούτα ο Μίτσελ είχε 22 πόντους, ο Γκομπέρ 19 πόντους και 18 ριμπάουντ, ο Κλάρκσον 10 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-21, 50-36, 65-60, 80-78.

Keywords
Τυχαία Θέματα