Οι κυπριακοί σύλλογοι αποχαιρετούν κι αποτίουν φόρο τιμής στο Νίκο Χαραλάμπους

Θλίψη σκόρπισε στο κυπριακό ποδόσφαιρο ο χαμός του παλαίμαχου αρχηγού της Ομόνοιας, Νίκου Χαραλάμπους. Μετά τον Όμιλο Παλαιμάχων των «πρασίνων» και τον ίδιο τον σύλλογο φόρο τιμής στον πρώην άσο του «τριφυλλιού» αποτίουν και οι υπόλοιπες ομάδες του νησιού.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζει

τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ομόνοιας και τους οικείους, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ. της ομάδας, Νίκου Χαραλάμπους που απεβίωσε σήμερα. Αιωνία του, η μνήμη...», ήταν το μήνυμα των «γαλαζοκιτρίνων».

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ομόνοιας και τους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ. της ομάδας, Νίκου Χαραλάμπους που απεβίωσε σήμερα. Αιωνία του η μνήμη... pic.twitter.com/iTYn6iYiw3

APOEL FC (@apoelfcofficial) March 31, 2021

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους οικείους του παλαίμαχου άσσου και μέλους Δ.Σ. της @ACOmoniaNicosia Νίκο Χαραλάμπους που απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», έγραψε η «Κυρία».

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους οικείους του παλαίμαχου άσσου και μέλος Δ.Σ. της @ACOmoniaNicosia Νίκο Χαραλάμπους που απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει #anorthosisfc

— Anorthosis Famagusta - Official (@anorthosisfc) March 31, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα