Οι κορυφαίοι αντισφαιριστές για το 2022

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), στην παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας του Κυπριακού Αθλητισμού, πραγματοποίησε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, στο “Lemon Park”, την ετήσια εκδήλωση «Ημέρα του Τένις», στο πλαίσιο της οποίας απονεμήθηκαν τα βραβεία των αρίστων αθλητών για το 2022.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΟΑΚ Νώντας Μεταξάς, ευχαρίστησε ΚΟΑ, ΚΟΕ

και χορηγούς της Ομοσπονδίας για τη στήριξη που παρέχουν, και αναφέρθηκε εν συντομία στα σημαντικότερα σημεία του αγωνιστικού και διοικητικού απολογισμού της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, περιγράφοντας παράλληλα τους μελλοντικούς στόχους που έθεσε η Ομοσπονδία, σύμφωνα με τον Στρατηγικό της Σχεδιασμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) Γεώργιος Χρυσοστόμου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) Ανδρέας Μιχαηλίδης και εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου, η Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής Μέσης Εκπαίδευσης κα Θεότη Ππούρου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Ανδρέας Αποστόλου, και Μαρίνος Μουσιούττας, αξιωματούχοι της ΚΟΕ και του ΚΟΑ, τα Μέλη του Δ.Σ. της ΟΑΚ, και o Επίτιμος Πρόεδρος ΟΑΚ κ. Φίλιος Χριστοδούλου. Παρέστησαν επίσης μεταξύ άλλων, η κα Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη (Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) η κα Ιωάννα Φιάκκου (Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων), ο κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης (Πρεσβευτής Fair Play), ο κ. Φοίβος Ζαχαριάδης (Σύμβουλος πρώην Προέδρου Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού), εκπρόσωποι κομμάτων, και εκπρόσωποι των χορηγών της Ομοσπονδίας, ΑΓΡΟΣ Φυσικό Μεταλλικό νερό, ΟΠΑΠ Κύπρου, Χαραλαμπίδης Κρίστης, Petrolina, Cablenet, KPMG, Μπάλες Wilson/MAVROS και Lemon Park. Η όλη εκδήλωση, η οποία χορηγήθηκε από το «Lemon Park», ολοκληρώθηκε με δεξίωση προς όλους τους παρευρισκόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα