Οι φευγάτοι, ο Χουάν Τομάς και ο προπονητής

Μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο Μουρίγιο έχει μπει για τα καλά στον νέο του ρόλο, βάζοντας σε μία σειρά τον προγραμματισμό.

Από την ΑΕΚ, όπως πληροφορούμαστε, αποχωρούν έξι ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Νέλσον, Μαλόκου, Πάνκοφ, Σόρια, Χουάν Πάμπλο και Γιωργαλλίδη.

Τώρα, σε μία δεύτερη κατηγορία, εντάσσονται και τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει την ΑΕΚ τα μέγιστα, το συμβόλαιό τους, όμως, έχει λήξει και πρόκειται για τον αρχηγό

Νταβίντ Καταλά, Λαρένα και Τρουγιόλς, με τους δύο πρώτους να έχουν το προβάδισμα παραμονής τους στους κυπελλούχους για ακόμη ένα χρόνο. Τώρα, όσον αφορά τον Τρουγιόλς, που κλείνει διετία στην ΑΕΚ, το μέλλον του θα αποφασιστεί από τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή τον Άντερ Μουρίγιο.

Τονίζεται ότι αρκετές θα είναι και οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που διατηρούν συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ενδεχομένως όμως να μην είναι στα πλάνα του τεχνικού διευθυντή για τη νέα σεζόν. Σε αυτή τη λίστα, όπως πληροφορούμαστε, βρίσκεται και ο Χουάν Τομάς, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε αυτόματα. Δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση για τον ποδοσφαιριστή, αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού είναι απόφαση του Μουρίγιο για το αν θα μείνει ή όχι.

Θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι ο νέος προπονητής θα είναι από την Ισπανία, με τον Μουρίγιο να έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με συμπατριώτες του προπονητές που έχει στη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα