Οι εξηγήσεις του Κρέπα για την περιβόητη σοκολάτα

Την περασμένη εβδομάδα έκανε τον γύρο του διαδυχτίου η ενέργεια του Στέλιου Δημητρίου (Κρέπα) να φάει την σοκολάτα εν ώρα αγώνα που του έριξαν από την κερκίδα.

Ο ποδοσφαιριστής της Σεντ Μίρεν μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ και δεν θα μπορούσε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο περιστατικό. Και δήλωσε συγκεκριμένα:

«Στην Κύπρο

έτυχε αρκετές φορές να μου ρίξουν αντικείμενα, αλλά διαφορετικά πράγματα και σίγουρα όχι σοκολάτες! Απ΄ ότι μου είπαν, δεν συμβαίνουν συχνά αυτά τα περιστατικά στην Σκωτία, έτυχε όμως και έγινε στο παιχνίδι με τη Μόρτον. Αντέδρασα με τον τρόπο που είδατε (σ.σ. σήκωσε από κάτω τη σοκολάτα και τη δάγκωσε) για να δείξω σε αυτόν που έκανε την πράξη ότι δεν με πείραξε και δεν με επηρέασε», είπε αρχικά ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

«Στην αρχή, για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, διαμαρτυρήθηκα στο διαιτητή για το αντικείμενο. Όταν είδα πως μου έριξαν σοκολάτα, έκανα αυτό που έκανα, παραπάνω για εκείνον που την έριξε. Ο σκοπός του ήταν να μας χαλάσει την ψυχολογία και έτσι έπραξα έτσι για να δείξω ότι δεν μας πείραξε».

Keywords
Τυχαία Θέματα