Οι επίσημες εμφανίσεις της ΕΝΠ (ΦΩΤΟ)

Με ανακοίνωση της, η ΕΝΠ ενημερώνει για τις επίσημες εμφανίσεις της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ της εταιρείας ΕΝΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζει τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021!

Η ομάδα μας αποφάσισε την συνέχιση

της συνεργασίας της με την εταιρεία Macron, αφού η ποιότητα και τα πρωτότυπα σχέδια προσφέρουν μια άψογη και άκρως εποικοδομητική συνεργασία.

Η 1η εμφάνιση της ομάδας μας θα περιέχει τα 2 κλασσικά μας χρώματα, το βυσσινί και το γαλάζιο. Τα 2 χρώματα τα οποία έχουν ταυτιστεί με την ομάδα μας για πολλές δεκαετίες και έχουν συνδεθεί με την μεγάλη μας ιστορία, τα δικά μας όνειρα και τις μοναδικές μας στιγμές!

Η 2η μας εμφάνιση θα έχει ως βάση το βαθύ μπλε, το οποίο υιοθέτησε η ομάδα μας κατά την φετινή περίοδο. Το συγκεκριμένο χρώμα θα εμφανίζεται συχνά και στις δημοσιεύσεις αλλά και στα προϊόντα της ομάδας μας.

Στις εκτυπώσεις θα κυριαρχεί το χρυσό χρώμα που θα προσδίδει μία πιο εντυπωσιακή εικόνα.

Σε μία προσπάθεια οι εμφανίσεις της αγαπημένης μας ομάδας να βρίσκονται σε κάθε σπίτι στο Παραλίμνι, το Δ.Σ αποφάσισε όπως με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα δίνεται η ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να προπαραγγέλουν την εμφάνιση της αρεσκείας τους με έκπτωση 30%.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν με την παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας.

ΓΙΑΤΙ, ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ;;

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!

ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Για την δική μας ''ΕΝΩΣΗ''...

Για τα δικά μας Όνειρα...

Για τις δικές μας Στιγμές’’

Keywords
Τυχαία Θέματα