Οι δηλώσεις Καταλά για το μάτς κόντρα στην Πάφο

Ο Νταβίντ Καταλά μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου για το Δευτεριάτικο αγώνα της ΑΕΚ με την Πάφο στην ''ΑΕΚ Αρένα'' για την 14η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των κιτρινοπράσινων:

«Τελευταίο ματς του χρόνου, ανυπομονούμε για αυτό. Εδώ στην Αρένα, στο σπίτι μας. Κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το μάξιμουμ για να πετύχουμε τον στόχο μας».

«Ο Άνχελ νομίζω δεν θα είναι διαθέσιμος με την Πάφο. Ελπίζουμε να είναι έτοιμος

με τον Ολυμπιακό. Είναι ρίσκο να παίξει τη Δευτέρα. Είδα την Πάφο σε πολλά ματς, ξέρω τι ομάδα είναι. Καλή αμυντικά, ενώ επιθετικά διαθέτει ποιότητα. Ειδικά στις αντεπιθέσεις. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το τρίποντο. Να έχουμε καλή συμπεριφορά αμυντικά γιατί είναι επικίνδυνοι στο τρανζίσιον».

«Το καλό είναι πως έχουμε επιλογές για τον αντικαταστάτη του Μάμα. Το σίγουρο είναι ότι όποιος παίξει θα δώσει το 100% και θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει. Δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πως αυτός που θα παίξει θα μας δώσει αυτά που απαιτούνται στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας. Να είμαστε συμπαγείς και επιθετικοί στην άμυνα. Να έχουμε κατοχή, να πιέζουμε τον εαυτό μας. Να μην θεωρήσουμε ότι πετύχαμε κάτι. Να είμαστε έτοιμοι κάθε εβδομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς, το πιο σημαντικό, να κερδίσουμε. Είναι ωραίο να τελειώσουμε στην πρώτη θέση τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το τρίποντο, όμως αντιλαμβάνομαι πως θα είναι ωραίο να τελειώσουμε στην πρώτη θέση με το τέλος του 2021».

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Συγκεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και στη δική μας δουλειά. Μας περιμένει δουλειά με την Πάφο. Να πάρουμε το τρίποντο. Αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι βολικά για εμάς είναι ευπρόσδεκτο. Αλλά δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στα άλλα παιχνίδια. Επικεντρώνομαι στα δικά μας παιχνίδια και στα δικά μας αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα