Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

Μόλις δυο παιχνίδια έχει διευθύνει ο Γάλλος Ζερόμ Μπρισάρ, που ορίστηκε από την UEFA για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με την Κραϊόβα την προσεχή Πέμπτη στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο εν λόγω ρέφερι είναι αρκετά άπειρος σε τέτοιους μεγέθους διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών και θα «σφυρίξει» την ρεβάνς

των «κιτρινόμαυρων» κάνοντας τρία τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια ως διαιτητής της UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπέντζαμιν Παζέ και ο Φρανσουά Μπουντικιά και τέταρτος ο επίσης Γάλλος, Γιάν Χαμέ. 

Ατρόμητος:

Ο Ολλανδός, Μπας Νάιχαους θα είναι ο άνθρωπος που θα διευθύνει την ρεβάνς του Ατρόμητου κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι, την Τετάρτη (14/8), με τον 42χρονο ρέφερι να έχει... μόνο νίκες με ελληνικές ομάδες!

Με το «διπλό» του Ολυμπιακού στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ (3-2), την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην αγγλική πρωτεύουσα απέναντι στην Τότεναμ (2-1), το 3-1 των «ερυθρόλευκων» στην Ντόρτμουντ και το ίδιο σκορ που είχε πετύχει η ΑΕΚ κόντρα στη Χάιντουκ, ο Νάιχαους θα «σφυρίξει» και το Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι Μπας φαν Ντόνγκεν και Ρογκιέ Χόνινγκ, ενώ, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σιέμεν Μούλντερ.

Άρης:

Ο Ρόμπερτ Χάρβεϊ, εξ Ιρλανδίας, 32 ετών, θα είναι ο διαιτητής του δεύτερου παιχνιδιού του Άρη με την Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «κίτρινοι» δέχθηκαν τρία τέρματα στο πρώτο παιχνίδι στη Νορβηγία, έμειναν και με δέκα παίκτες και τα πράγματα έχουν ζορίσει τρομερά για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης.

Η UEFA ενημέρωσε πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 31χρονος Ρόμπερτ Χάρβεϊ από την Ιρλανδία, με βοηθούς τους Γουέιν ΜακΝτόναλντ και Μαρκ Γκάβιν και τέταρτο τον Πολ ΜακΛάφλιν.

πηγή:gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα