Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει ο Κάρβερ

Είναι γεγονός πως η Ομόνοια λειτούργησε πολύ καλύτερα κόντρα στον Απόλλωνα στο 2ο ημίχρονο και είναι επίσης γεγονός πως βοήθησαν πολύ οι δύο αλλαγές στην ανάπαυλα, αλλά και οι διορθώσεις στον χώρο του κέντρου. Ο Αζίζ με την ταχύτητα και το θράσος του και ο Μπρέεβελντ με την αντίληψη και την τεχνική του άλλαξαν, προς το καλύτερο, την εικόνα του «τριφυλλιού», που για τουλάχιστον 35 λεπτά επιτέθηκε εξαιρετικά και είχε επίσης καλύτερη αμυντική συμπεριφορά. Είναι, λοιπόν, πιθανό οι Αζίζ και Μπρέεβελντ να ξεκινήσουν στην 11άδα. Αυτό είναι ένα σενάριο, δηλαδή να ξεκινήσουν απέναντι στην ΑΕΚ

οι παίκτες που άρχισαν το 2ο μέρος με τον Απόλλωνα, μαζί με τον Παναγή που επιστρέφει αντί του Κρέσιτς (βάσει της εναλλαγής των δύο σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Όμως, από την άλλη, υπάρχουν και κάποια άλλα δεδομένα. Το κατά πόσον ο Αζίζ είναι έτοιμος (πνευματικά) για να πάρει το χρίσμα του βασικού και πόσο μπορεί να βοηθήσει πραγματικά και σε ανασταλτικά καθήκοντα. Το κατά πόσον πρέπει να επιστρέψει ο Τουρέ σε αυτόν τον αγώνα στην 11άδα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως σε κάποιους αγώνες ένας σχηματισμός με τους Τουρέ, Μπρέεβελντ, Μαργκάσα θα απέδιδε καλύτερα.

Και τι γίνεται με τον Κατελάρη που προσδίδει τα δικά του στοιχεία; Ο Κάρβερ πρέπει να σκεφτεί πολλά πράγματα, πριν αποφασίσει πώς θα παρατάξει την ομάδα του από τη μέση και πάνω, ώστε να επιτύχει και ευελιξία και καλή οργάνωση και σωστή αναχαίτιση της ΑΕΚ. Το σωστό διάβασμα της ομάδας της Λάρνακας, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυνατών της στοιχείων και η αξιοποίηση των αδυναμιών της θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Όπως επίσης και το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει τεράστια ανάγκη και πίεση για να κερδίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα