Οι αποχωρήσεις, οι ανάγκες και οι διαθέσιμες θέσεις στο ρόστερ

Με αρκετά κενά στο ρόστερ άρχισε η προετοιμασία της Ομόνοιας εν όψει της νέας σεζόν.

Μέχρι στιγμής από το δυναμικό των κυπελλούχων έχουν αποχωρήσει έξι παίκτες (Παπουλής, Σράντι, Ντίσκερουντ, Γιούστε, Μπεσεντίν, Κίτσος), ενώ δεν υπολογίζεται ο Μπάρκερ.

Μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την κυπελλούχο, ο 23χρονος Μαυροβούνιος διεθνής μέσος Νόβιτσα Εράκοβιτς προανήγγειλε την ένταξή του στους «πρασίνους», οι οποίοι είναι κοντά και στον Ουίλι Σεμέδο.

Από τις 17 θέσεις ξένων/κοινοτικών διαθέσιμες στη δεδομένη στιγμή είναι οι επτά, συνεπώς οι Σωφρόνης Αυγουστή, Σίμος Ταραπουλούζης

και Γέσπερ Γιάνσον γνωρίζουν πως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες.

Η Ομόνοια δεδομένα θα κινηθεί για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ. Στο πλάνο είναι επίσης η απόκτηση μέσου με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που διαθέτουν οι Μπασιρού, Κούσουλος, Κασάμα και Χάμπος. Επιτακτική η ανάγκη για απόκτηση σίγουρα δύο εξτρέμ και ενός επιθετικού.

Φυσικά, σε μια μεταγραφική περίοδο μπορεί να προκύψουν αποχωρήσεις που δεν ήταν στο πλάνο και να διαφοροποιηθεί ο προγραμματισμός.

Θυμίζουμε, πως η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για Πολωνία στις 04 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα ήταν ότι καλύτερο για τον Αυγουστή, να κλείσουν τουλάχιστον κάποιες μεταγραφές, για να μπορεί να γίνει καλύτερη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα